به گزارش ایسنا، نصرت الله لطفی در نشست ارزیابی برنامههای دهه فجر انقلاب اسلامی و برنامه ریزی برای اعیاد نیمه شعبان که با حضور حجتالاسلام والمسلمین رحیمیان -نماینده ولی فقیه و تولیت مسجد مقدس جمکران- و روسا و نمایندگان کارگروههای دهه فجر انقلاب اسلامی و روسای دفاتر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از طریق ارتباط تصویری در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد، با تبریک ایام و اعیاد فرخنده رجبیه و گرامیداشت سالروز ورود حضرت امام خمینی(ره) به شهر مقدس قم در دهم اسفند سال ۱۳۵۷ و استقرار در این شهر پس از ورود به ایران گفت: به مناسبت این روز، ویژه برنامههایی به عنوان برنامههای روز بزرگداشت دهم اسفند در شهر مقدس قم برگزار شد.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در ادامه، به تشریح موضوعات مورد بررسی در این نشست پرداخت و اظهار کرد: بخشی از جلسه امروز به جمعبندی برنامههای بزرگداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ارزیابی اولیه راهپیمایی ۲۲ بهمن و بخشی به برنامههای نیمه شعبان سال آینده اختصاص دارد.
لطفی با بیان این که سال ۱۴۰۰ یک ویژگی خاص دارد، یادآور شد: طلیعه سال ۱۴۰۰ یعنی نهم فروردین، مزین به ولادت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی (عج) است و پایان سال یعنی ۲۷ اسفند نیز مصادف با سالروز ولادت آن حضرت شده است، بنابراین دو میلاد و دو نیمه شعبان در سال ۱۴۰۰ خواهیم داشت که امیدواریم سال ظهور حضرت قائم (عج) قرار گیرد. ان شاءالله. به لحاظ اهمیت این مناسبت و ویژگی استثنایی این سال، همه دستگاهها و ارگانهای انقلابی باید سهمی شایسته در برگزاری این مناسبت داشته باشند.
لطفی با اشاره به صبغه مردمی جشنهای نیمه شعبان اضافه کرد: در نظام مقدس اسلامی، همه ارگانها و مردم، یکپارچه هستند و با توجه به صبغه مردمی جشنهای نیمه شعبان و وظیفه همگانی در برگزاری این مناسبت، همه نهادها در کنار مردم در سراسر کشور این جشنها را به نحو شایسته برگزار کرده و به نوعی ادای دین می کنند و خدمتگزار جشنهای نیمه شعبان هستند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برگزاری مراسم راهپیمایی باشکوه خودرویی و موتوری یوم الله ۲۲ بهمن امسال گفت: خدا را شاکریم که در ادامه آنچه از ابتدای کرونا مطرح کردیم که مناسبتها و ایام الله تعطیل ناپذیر است همه آنها را به صورت سلامت محور برگزار کردیم و از هر دو مسئله مهم بزرگداشت ایام الله و حفظ سلامتی مردم غفلت نکردیم لذا هیچ مراسمی در کشور تعطیل نشد و با همیاری مردم برگزار شد. حتی در این سال کرونایی چندین برنامه فوق العاده نسبت به سالهای قبل از سوی شورا برگزار شد.
وی تاکید کرد: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به عنوان خادم مردم، در سال ۱۳۹۹ و در شرایط کرونایی، از همان شب اول فروردین، چندین برنامه فوقالعاده و ماندگار را برگزار کرد که یکی از این برنامهها که با هماهنگی و هم افزایی با تولیت آستانها، امان مقدسه، بقاع متبرکه و نهاد نمازجمعه برای اولین بار به صورت سراسری در کشور برگزار شد و بانگ 'یا مهدی ادرکنی' شب نیمه شعبان بر فراز بامها و اماکن مقدس همراه با نورافشانی بود.
وی افزود: برنامههای ایام الله دهه فجر و چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بر اساس شعار تعطیل ناپذیری مراسم به صورت سلامت محور برگزار شد. بر این اساس از شهریور ماه با کارگروههای ۲۴ گانهای که برنامه ریزی بزرگداشت دهه فجرسال جاری را در دستور کار داشتند همکاریهای خیلی خوبی انجام شد و با انسجام، صمیمیت، همدلی و هم افزایی به نوعی که هیچ بخشی از برنامههای دهه فجر تعطیل نشود تمامی برنامهها از ۱۲ بهمن تا مهمانی لالهها یکی پس از دیگری و حسن ختام ایام الله دهه فجر امسال با شور انقلابی مردم عزیز ما و با احساس تکلیف دینی و انقلابی مردم در تاریخ ماندگار شد.
وی اظهار کرد: سه کلمه کلیدی که نایب امام زمان (عج)، نائبالحجه و مقتدای عظیم الشان امت اسلامی مقام معظم رهبری روحی الفدا فرمودند: 'با ابتکار جدید مردم نگذاشتند تعطیل بشود' در واقع خشنودی معظم له از تعطیل نشدن یوم الله ۲۲ بهمن این جشن بینظیر در دنیا بود که تمامی شهرها و استانها به صورت منسجم پیروزی انقلاب اسلامی و سرآغاز بر افراشته شدن پرچم عدالت اسلامی در یوم الله ۲۲ بهمن را برگزار کردند.
وی تصریح کرد :نکته دوم که حضرت آقا به عنوان حجتی از شعور انقلابی مردم خواندند و از این حرکت در کنار حرکت عظیم تشییع پیکر پاک و مطهر سردار دلها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی نام بردند، نمایش زنده بودن، خستگی ناپذیری، روح فداکاری و شعور انقلابی مردم بزرگ ایران بود.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور عنوان کرد: در برگزاری برنامه یوم الله ۲۲ بهمن برخی از نهادها و ارگانها به صورت ویژه خوش درخشیدند و از روز نخست تا پایان با تمام ظرفیت در پی تحقق این ماموریت بودند. عزیزان در سازمان بسیج مستضعفین و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ستاد کل نیروهای مسلح، صدا و سیما و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور یک ورود بسیار قوی داشتند و از ابتدا هماهنگیهای لازم را با تمامی استانها داشتند.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در ادامه گفت: در گزارشهای مربوط به مراسم ۲۲ بهمن، علیرغم بسیج عمومی رسانهها برای پوشش مراسم راهپیمایی خودرویی و موتوری، اما آنچه در رسانهها منعکس شد یک دهم آنچه در صحنه میدانی اتفاق افتاد، نبود. همچنین در کل کشور علیرغم برگزاری راهپیمایی موتوری و خودرویی خانوادگی برای اولین بار، اما حتی یک مورد حادثه امنیتی یا تصادف اتفاق نیفتاد. واقعاً جمعیت امسال کمتر از جمعیت راهپیمایی سالهای گذشته نبود و این نشانه ماندگاری این مراسم است.
وی در ادامه درباره برگزاری ویژه جشن نیمه شعبان گفت: هر کار محتوایی و تولیدی و مقدمه سازی در این رابطه باید در این ماه برگزار شود. نکته دوم اینکه این مراسم فقط مختص به ایران نیست و نگاه ما باید به جهان اسلام و آزادیخواهان جهان باشد. امسال هم به مانند جشن نیمه شعبان سال گذشته که با حزبالله لبنان در ارتباط بودیم، باید نگاه فراملی داشته باشیم.
لطفی یادآور شد: آنچه در نیمه شعبان اول، ۹ فروردین، و برپایی پرچمها و جشنها مطرح است باید به ۱۲ فروردین، سالروز استقرار نظام جمهوری اسلامی، گره بخورد و از روزهای اول فروردین که به استقبال نیمه شعبان میرویم باید تا ۱۲ فروردین ادامه پیدا کند و بستههای محتوایی، تولیدات فرهنگی و مجموعه برنامههای تبلیغاتی، تلفیقی از هر دو مناسبت باشد.
انتهای پیام