ناصر آملی در گفتوگو با ایسنا درخصوص انتخابات سال آینده در رابطه با تصمیمات نهاد اجماعساز بیان کرد: آنچه میشود از نقطه نظرات و نهاد اجماعساز استنباط کرد، این است که اصلاح طلبان کاندیدای خود را معرفی خواهند کرد و اگر این کاندیدا مورد تایید شورای نگهبان قرار گیرد، در انتخابات نامزد خواهند داشت و اگر شورای نگهبان نامزد آنها را تایید نکند، نامزدی در انتخابات آینده در عرصه ریاست جمهوری نخواهند داشت، یعنی نامزدی را معرفی نخواهند کرد و قطعا به سمت نامزدهای غیراصلاحطلب و میانه نخواهند رفت.
وی خاطرنشان کرد: ما تجربیاتی در گذشته داشتیم که طبق آن تجربیات نتایجی گرفتیم و برای این دوره میخواهیم کاندیدای اصلاحطلب داشته باشیم. اگر صلاحیت آن فرد احراز شد، ما کاندیدا ارائه میکنیم و اگر نشد کاندیدایی نخواهیم داشت. این چیزی است که من از شخصیتهای برجسته اصلاحی وتحرکات نهاد اجماعساز برداشت کردم.
این فعال سیاسی اصلاحطلب در رابطه با برنامه اصلاحطلبان خراسان رضوی برای انتخابات شوراها بیان کرد: در انتخابات شوراها وضعیت فرق میکند. تهران کمکهای تدارکاتی و مشورتی به مناطق میدهد ولی مناطق خودشان برای کاندیداها تصمیمگیری میکنند.
وی ادامه داد: ما اصلاحطلبان خراسان رضوی و مشهد در پی این هستیم شورای هماهنگی را سازماندهی کنیم و بعد شخصیتهای حقیقی را بر اساس مدلی که در تهران ارائه شده در اینجا هم انتخاب کنیم. نامزدهای مورد نظر ما هم ثبت نام کنند و اگر مورد تایید قرار گرفتند ما وارد عرصه انتخابات میشویم و اگر مورد تایید قرار نگرفتند و سختگیری شود، یا لیست محدود میدهیم یا ممکن است لیست ندهیم.
رئیس حزب اتحاد ملت در خراسان رضوی در رابطه با حضور اصلاحطلبان در انتخابات 1400 گفت: حضور ما در انتخابات بستگی به برخورد شورای نگهبان دارد، تاکنون تصمیم بر این است که اگر ما کاندیدا داشتیم شرکت میکنیم اگر نداشتیم شرکت نمیکنیم.
آملی با بیان اینکه تاکنون تحرکات انتخاباتی نتوانسته منجر به نتیجهای مبنی بر ایجاد شور انتخاباتی شود، تصریح کرد: دلیل این امر فشار های زیاد معیشتی و اقتصادی وارده بر مردم است. مردم به دولت آقای روحانی امید بستند و ایشان تلاش کرد مشکلات سیاست خارجی را حل کند و عده ای در داخل و جریان راست افراطی در آمریکا مانع شدند و ترامپ از برجام خارج شد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب با اشاره با موانع داخلی در رابطه با تلاش برای بهتر شدن مناسبات خارجی بیان کرد: در داخل کشور عدهای علیه این دستاورد مهم سیاست خارجی مانعتراشی کردند و نگذاشتند ما بتوانیم مسائل خود را با دنیا حل کنیم.
رئیس حزب اتحاد ملت در خراسان رضوی در رابطه با لزوم تجدید نظر در سیاستهای انتخاباتی کشور، عنوان کرد: باید فضای انتخابات چه در انتخابات ریاست جمهوری چه در انتخابات شوراها باز شود و اجازه داده شود مردم امید از دست رفتهشان احیا گردد.
اصلاحات و اصلاحطلبان هم محدود واقع شده اند و هم مظلوم
وی کار اصلاحطلبان را در انتخابات سال آینده، سختتر از کار سایر جریانات دانست و افزود: اصلاحطلبان فقط هنگامی میتوانند در انتخابات توفیق پیدا کنند که بتوانند مردم را متقاعد به حضور کنند، آن هم در سطحی بالای 55 درصد.
رئیس حزب اتحاد ملت در خراسان رضوی با تاکید بر نابرابری قدرت در رقابتهای سیاسی، بیان کرد: ما در موقعیت برابر نیستیم و کار ما سختتر است. ما حتی نمیدانیم در آینده چه تعداد از کاندیداهای منتخب ما تایید صلاحیت میشوند، در حالی که جریان مقابل میداند چه کسانی هستند و چه کسانی نیستند و فقط باید جریانها و مسائل داخلی خود را حل کنند. ما بعد از حل مسائل داخلی خود و رسیدن به اجماع، تازه باید یک هفته مانده به انتخابات ببینیم از طرف شورای نظارت، چه افرادی تایید و چه افرادی رد میشوند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب در رابطه با تاثیر برجام در انتخابات گفت: اگر برجام دوباره احیا شود و به نتیجه برسد و این به نتیجه رسیدن منجر به اثار اقتصادی مطلوب شود، ممکن است در بخش زیادی از مردم امید ایجاد کند و آنها را برای شرکت در انتخابات تشویق کند.
رئیس حزب اتحاد ملت در خراسان رضوی با تاکید بر سخت بودن شرایط برای اصلاحطلبان تصریح کرد: ما با سختی از مردم رای میگیریم و به مردم امید میدهیم که وارد عرصه انتخابات شوند و آنها را توجیه میکنیم که رای شما کارساز است اما تا لحظه آخر نمیدانیم کدام کاندیداهایمان توسط شورای نگهبان تایید صلاحیت میشود.
انتهای پیام