هادی حقشناس امروز در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان گلستان با حضور دکتر جهانگیری، معاون اول رئیسجمهور اظهار کرد: در این منطقه قبل از انقلاب کمتر از ۴ هزار هکتار زهکشی انجام شد و بعد از آن تا سال ۹۲ دیگر زهکشی در این استان انجام نشد. ظرف هفت سال گذشته حدود ۸۰ هزار هکتار زهکشی در اراضی استان به بهرهبرداری رسید که تأثیر بسزایی در افزایش بهرهوری محصولات زراعی داشت.
وی افزود: از سال ۷۲ تا ۹۲ حدود ۳۳۰ هزار هکتار عملیات آبخیزداری و آبخوانداری در استان انجام گرفته بود اما ظرف هفت سال گذشته، ۳۵۰ هزار هکتار و امسال نیز ۱۰۰ هزار هکتار عملیات آبخیزداری و آبخوانداری انجام شد.
استاندار گلستان بیان کرد: امسال در ایام هفته دولت و دهه فجر مجموعاً حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه در گلستان افتتاح و کلنگ زنی شد که این میزان دو برابر سال گذشته بوده است.
حقشناس به رشد بومگردی ها در استان اشاره کرد و گفت: قبل از سال ۹۲، ۱۰ بومگردی در گلستان داشتیم اما امروز این تعداد به ۱۳۰ واحد رسیده است.
وی تصریح کرد: از مجموع ۱۲ هزار کلاس در استان، ۱۸۰۰ کلاس در این دولت ساخته شده و تا پایان دولت ۲۰۰ کلاس درس دیگر نیز ساخته خواهد شد.
استاندار گلستان بیان کرد: ۱۷ درصد جمعیت استان تحت پوشش فاضلاب هستند که این میزان تقریباً یکسوم میانگین کشوری است.
حقشناس با اشاره به اینکه گرگان تنها مرکز استان است که آب شرب آن از چاه آب تأمین میشود، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در لایحه پیشنهادی بودجه سال ۱۴۰۰، سد شصت کلاته گرگان دارای ردیف شده که امیدواریم سازمان برنامه و بودجه رقم قابلتوجهی برای این پروژه در نظر بگیرد.
وی به موضوع خلیج گرگان اشاره کرد و افزود: متأسفانه خلیج گرگان همانند دریاچه ارومیه در حال خشک شدن بوده و تاکنون حدود یکسوم آن خشک شده است. احیای خلیج گرگان به معنای عدم پرداخت هزینه جابهجایی شهرهای همجوار با خلیج است.
استاندار گلستان با اشاره به علاقه مردم این استان به بسکتبال و والیبال، گفت: سال ۶ هزار نفری نیاز ضروری مردم مرکز استان گلستان است که در حال حاضر در مرحله ستون قرار دارد و با در نظر گرفتن اعتبار میتوان سفتکاری این مجموعه ورزشی را به اتمام رساند.
حقشناس خاطرنشان کرد: در گلستان در گذشته ۲ بندر وجود داشت اما امروز هیچ بندری در این استان نداریم. این استان ظرفیت راهاندازی بندر چوب را در ساحل خواجه نفس دارد.
انتهای پیام