آشنایی با صندلی غذا و بایدها و نبایدهایی که در این خصوص وجود دارد!

در حالی­که هیچ راه فراری در برابر رشد نوزادتان ندارید و می­ دانید که این رشد شامل هزینه ­های سنگینی هم می ­شود، این وسط وسایلی وجود دارند که تهیه آنها ضروری است و والدین بدون آنها نمی­ توانند از پس بزرگ کردن فرزند خود بربیایند.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام مادرآن، حالا اگر این سوال برایتان پیش آمده که آیا صندلی غذا یکی از این وسایل ضروری هست یا نه؟ باید بگویم که در جای درستی دنبال جواب این سوال هستید.

ما در این متن در مورد صندلی غذا و کارایی آنها، توضیحاتی برای شما می­ دهیم. وقتی که این متن تمام شد شما متوجه می­ شوید که آیا این وسیله ضروری است یا خیر!

صندلی­ های غذا و ویژگی ­های ایمنی آنها:

صندلی ­های غذا به دلیل راحتی و امنیتی که برای کودکان دارند، توسط بسیاری از والدین، که از آنها استفاده کرده ­اند، توصیه می ­شوند. دلیل محبوبیت صندلی غذا این است که برای تغذیه کودکان طراحی شده و این امکان را برای والدین فراهم می­کنند که هر زمان که خواستند به فرزندشان غذا بدهند، راحت باشند و دیگر سختی تکان خوردن ناگهانی کودک یا فرار کردن هایش را نخواهند داشت.

کودک شما وقتی درون صندلی غذایش جای می­ گیرد، توسط یک کمربند ایمنی روی صندلی ثابت می­ شود و پاهایش هم درون جاپایی­ های صندلی فرو می­رود و به همین خاطر کودک را سرجایش نگه می­ دارد و امکان فرار را از او می­گید.

چه زمانی کودک می تواند از صندلی غذا استفاده کند؟

پاسخ این سوال بسیار ساده است: زمانی که کودک شما توانست به راحتی بنشیند و تعادل خودش را حفظ کند. به طور معمول بین ۴ تا ۶ ماهگی نوزادان می­ توانند بنشینند و تعادلشان را حفظ کنند. اگر فرزند شما هنوز نتوانسته این کار را انجام دهد نگران نباشید؛ زیرا فرآیند رشد هر کودکی مختص خودش است و همه مثل هم نیستند.

رشد جسمانی کودکتان را پیگیری کنید تا هر زمان که او آماده نشستن بود، توانست تعادل بگیرد و بدون هیچ مشکلی سرش را به اطراف بچرخاند، می­ توانید برایش یک صندلی غذا تهیه کنید.

بایدها و نبایدها در تهیه صندلی غذا:

از آنجا که پول زیادی برای تهیه یک صندلی غذا هزینه خواهید کرد، پس احتمالاً می­ خواهید حداقل دو سال از آن استفاده منظم داشته باشید. خوب، پس باید دوام صندلی غذایی که انتخاب می­ کنید بالا باشد؛ البته موارد زیادی هستند که در حین خرید صندلی غذا باید به آن توجه کنید.

۱. یک صندلی غذا باید از نظر عملکرد این ویژگی­ها را داشته باشد:

. سینی آن جدا شونده باشد؛ به این ترتیب قرار دادن کودک در صندلی و بیرون آوردن آن راحت­تر می­ شود و همچنین تمیز کردن سینی برای والدین راحت­ تر خواهد شد.

. با استفاده از چرخ­ های صندلی غذا، می­ توانید آن را از اتاقی به اتاق دیگر ببرید. دقت داشته باشید که قبل از نشستن کودک درون این صندلی، چرخ­هایش را قفل کنید که حرکت نکند.

۲. اگر فضا برایتان اهمیت دارید و می­ خواهید که صندلی غذایی داشته باشید که فضای کمی اشغال می­ کند، می­ توانید از انواع تاشو این صندلی­ها خریداری کنید. به این ترتیب توانسته­ اید حداق فضای ممکن را برای این صندلی استفاده کنید. اگر هم خواستید مسافرت و یا مهمانی بروید می­ توانید آن را تا کنید و داخل ماشین گذاشته و با خودتا هر جایی که می­ خواهید ببرید.

۳. حتما صندلی غذایی تهیه کنید که تمیز کردن آن راحت باشد؛ اگر صندلی غذایی که خریده­ اید مونتاژ پیچیده­ای دارد و قطعات ریز زیادی در آن به کار رفته است پس مطمئن باشید که کار خیلی سختی در پیش دارید.

باید در حین خرید صندلی غذا، به تعداد قطعاتی که در آن به کار رفته و نحوه مونتاژ کردن آن توجه کنید و صندلی­ای بخرید که هم مونتاژ راحتی داشته باشد و هم قطعات کمی در آن به کار رفته باشد. اگر به دنبال یک فروشگاه اینترنتی هستید که بتوانید از آن صندلی غذای با کیفیت تهیه کنید، حتما به فروشگاه سیسمونی مادرآن Madaraan مراجعه کنید.

۴. در حین خرید صندلی غذا، حتما فاکتور راحتی فرزندتان را در نظر بگیرید. بالاخره فرزند شما برای خوردن وعده­های غذایی و میان وعده ­هایش روی این صندلی می­نشیند؛ فرآیند تغذیه نوزاد هم که اصلا سریع اتفاق نمی­افتد و بسیار زمان­بر است؛ پس صندلی غذایی را انتخاب کنید که دارای پدهای بالشتی در قسمت نشیمن­گاهش باشد؛ بقیه قسمت­ها مثل جای پا مطمئن باشید که برای فرزندتان ایجاد ناراحتی نمی­کند.

۵. امنیت کودک شما اهمیت ویژه­ ای دارد. هنگام خرید صندلی غذا برای کوچولوی خودتان، باید ویژگی­های ایمنی صندلی را در نظر بگیرید و بررسی کنید. حتما صندلی غذایی تهیه کنید که دارای کمربندهای ایمنی در قسمت کمر و پاها باشد. حتما مهار کننده ۳ یا ۵ نقطه­ ای داشته باشد تا کودک شما در امنیت کامل تغذیه شود.

۶. صندلی را زمانی که فرزندتان روی آن نشسته است، حتما نزدیک خودتان نگهدارید. هیچ وقت او را تنها و بدون نظارت روی صندلی نگذارید؛ زیرا نمی­ دانید که در ذهن شیطان و خلاق او چه می­ گذرد.

همچنین هیچ­گاه صندلی را نزدیک به میز یا سطح اپن آشپزخانه نگذارید؛ زیرا فرزند شما می­ تواند با گرفتن لبه میز یا اپن روی صندلی­اش بایستد و خدایی ناکرده از روی آن سقوط کند.

سخن آخر:

سعی کردیم که به طور کامل درباره صندلی غذا و ویژگی­های اصلی و مهم آن با شما صحبت کنیم.امیدواریم که این متن برای شما کامل و جامع بوده باشد. اکنون که این متن را خوانده­ اید به نظرتان خرید یک صندلی غذا برای تغذیه کودکتان ضروری است یا خیر؟ جواب این سوال را به عهده خودتان می­ گذاریم چرا که در آخر تصمیم گیرنده شمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • شنبه/ ۹ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۴:۱۵
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99120906235
  • خبرنگار : 30054