با وجود ظرفیت منحصر به فرد لرستان در زمینه معادن و سنگ، این مصوبه باعث خوشحالی فعالان این عرصه شد اما متاسفانه در حد همان مصوبه باقی مانده است.
خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان در این خصوص به ایسنا گفت: سیاستهای وزارت علوم و در راستای توسعه پژوهشکده و مراکز آموزش عالی بر مبنای یک سری شاخصهاست که پژوهشکده سنگ هم مصوبه مقدماتی داشت.
وی با بیان اینکه پژوهشکدهها نوع یک و دو دارند، تصریح کرد: نوع یک در واقع تقاضامحور است که معمولاً بیشتر با حمایت بخش خصوصی به سرانجام میرسند.
عزیزی یادآور شد: بر مبنای شاخصها و همکاریهایی که باید سازمان زمینشناسی و غیره انجام میدادند و علیرغم اینکه لرستان در زمینه سنگ صاحب منابع خدادادی و امکانات است اما این پژوهشکده به علت فراهم نشدن شاخصهایی که باید فراهم میشد و مشکلاتی در این زمینه وجود داشت هنوز به نتیجه نرسیده است.
رئیس دانشگاه لرستان افزود: وزارت علوم میگوید بخش خصوصی باید کمک کند و شما امکانات در اختیار آنان قرار دهید و با پیگیریهایی که انجام دادیم فعالان این عرصه عمدتاً میگفتند در واقع پژوهشکده نوع دو ایجاد شود و ردیف بودجه بگیرد و مثل یک مرکز آموزشیپژوهشی کار کند و چالش اصلی همین است.
وی گفت: البته با توجه به پتانسیلهایی که در استان وجود دارد، پژوهشکده زنبور عسل در دانشگاه لرستان ایجاد شده و همچنان پیگیر راهاندازی پژوهشکدههای دیگر هم هستیم.
انتهای پیام