به گزارش ایسنا، محمد چینیپرداز، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، از تولید فایروالهای بومی خبر داد و گفت: یکی از مهمترین دغدغههای سازمانها، حملههای سایبری و بدافزارهایی است که میتوانند کار سازمان یا شرکت را مختل کنند و استفاده از دیوارههای امنیتی راهکاری برای مقابله با چنین تهدیدهایی به شمار میرود. بر همین اساس و با توجه به نیازهای بومی در داخل کشورمان، این تجهیزات را با جدیدترین فناوریهای کنترل کردیم.
وی با بیان اینکه سامانههای امنیتی برای بالا بردن امنیت شبکههای کامپیوتری و سرورها برای نخستین بار در کشور تولید می شوند، ادامه داد: تجهیزات تولید شده از این قابلیت برخوردارند که بر اساس قواعد و امضاهای دیجیتال حملههای جدید، به روز شوند و آمادگی مقابله با تهدیدهای جدید را داشته باشند.
چینی پرداز، با اشاره به کارآمدی تجهیزات و نرمافزارهای امنیتی ایرانساخت تولید شده در این شرکت دانشبنیان، گفت: کارآمدی این تجهیزات بر اساس استانداردهای بینالمللی اثبات شده است، به طوری که از ۷۰هزار تهدید امنیتی در محیط آزمایشگاهی، به جز یک مورد، سد راه حملههای سایبری شد.
این فعال فناور، از ارائه خدمات تست نفوذ تحت شبکه گفت و افزود: سازمان ها و شرکت ها برای اطمینان از امنیت سامانههای تحت وب خود می بایست علاوه بر ارزیابیهای امنیتی معمول، کار ارزیابی تخصصی سامانههای تحت وب را انجام دهند. بر همین اساس، طی فرآیندی، یکی از سرورهای سازمان برای ارزیابی مورد حمله قرار میگیرد تا پس از شناسایی نقاط آسیب پذیر، راه کارهای رفع آسیب ها و مسدود کردن نقاط آسیب پذیر اجرایی شود.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان دسترسی از راه دور کاربران سازمانی را خدمات این شرکت عنوان کرد و ادامه داد: این خدمت، به مدیران اجازه می دهد که بتوانند بر اساس نیاز، به پیمانکاران و کارکنان متناسب با نیاز سازمان و ملاحظه های امنیتی دسترسی را ارائه کنند.
بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی ریاست جمهوری، وی با بیان اینکه ۱۵ متخصص در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به طور مستقیم و تمام وقت در این شرکت دانشبنیان فعال هستند، گفت: نمونههای تولیدی با یک سوم قیمت مشابه خارجی عرضه میشود و ضمن آنکه معایب سامانه های غیر بومی همچون عدم به روزرسانی به دلیل تحریمها را رفع کرده، به پایگاه داده جامعی از امضای دیجیتال حملات به سامانه های بومی و خارجی مجهز شده است.
انتهای پیام