کارگزار اشتغال گلستان در طرح ملی تکاپو در خصوص این دوره آموزشی به ایسنا گفت: دلیل انتخاب روستای سیاه رودبار، مزیت گردشگری و زنبورداری این روستا بود.
مریم رزاقی بیان کرد: به منظور افزایش بهره وری هر کلنی زنبور عسل می توانیم محصولات دیگری مثل ژل رویال، گرده گل، تولید زهر و بره موم را داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه این دوره به مدت ۲ روز به صورت رایگان برگزار شد، افزود: در این دوره ۳۰ نفر از زنبورداران روستای سیاه رودبار، ۵ نفر از مربیان حوزه فنی و حرفه ای پنج شهرستان استان و ۱۵ نفر از تولید کنندگان ژل رویال که توسط اتحادیه زنبورداری استان معرفی شدند، شرکت کردند.
رزاقی بیان کرد: وجه تمایز این دوره آموزشی نسبت به دوره های مشابه این است که تنها آموزش مدنظر طرح تکاپو نیست بلکه اتصال به بازار نیز اتفاق می افتد لذا خریداری ژل رویال تولیدی توسط زنبوردارها را برنامه ریزی کردیم.
کارگزار اشتغال گلستان در طرح ملی تکاپو با اشاره به اینکه آموزش، تولید و اتصال به بازار را با هم دنبال می کنیم، گفت: اولین گام این برنامه به اجرا در آمد و در فاز بعدی می توانیم در قالب طرح ملی تکاپو آموزشهای دیگری را نیز داشته باشیم.
انتهای پیام