ناهید شفیعیان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: محیطهای کاری کانون انتشار ویروس کووید ۱۹ هستند و با توجه به اینکه ۶۳ درصد از شاغلین کشور را مردان تشکیل میدهند ضرورت دارد که این قشر در محل کار پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.
وی اضافه کرد: مشاغل کم مهارتی مانند حمل و نقل، تهیه مواد غذایی، انبارداری، ساخت و ساز و کار در کارخانه در بین مردان بیش تر دیده می شود و متأسفانه با مرگ و میر بیشتر نیز همراه هستند.
شفیعیان گفت: با توجه به اینکه مردان قشر مهم تأمین کننده مایحتاج خانوارها هستند باید بر حفظ سلامتی این گروه در محیط های کاری نظارت ویژه داشت.
مدیرگروه بهداشت حرفه ای دانشگاه ادامه داد: در این راستا بیش از ۱۷۰ پروتکل بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا در محیط کار از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تدوین و ابلاغ شده است که رعایت فاصله مجاز بین پرسنل و کارگران، به کارگیری وسایل حفاظتی، گندزدایی اصولی محیط های کاری، کنترل های فنی و مهندسی در جهت کاهش ارتباطات انسانی، مدیریت استاندارد شیفتهای کاری و توجه ویژه به تهویه کافی هوا در فضاهای سربسته و اماکن پرازدحام مهم ترین این پروتکل ها هستند.
شفیعیان عنوان کرد: به منظور کنترل رعایت پروتکلهای ابلاغی در محیطهای کاری به ویژه فضای کارخانجات گشت های نظارتی متشکل از کارشناسان بهداشت حرفهای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی، کارشناسان اداره کار و رفاه اجتماعی، اداره کل صمت و همچنین سازمان تأمین اجتماعی به صورت منظم انجام میشود.
مدیرگروه بهداشت حرفهای دانشگاه علوم پزشکی لرستان یادآور شد: به موازات این گشتها، کارشناسان بهداشت حرفه ای متشکل از ۷۲ نفر در مراکز بهداشت شهرستانها نیز کارخانجات و مراکز کاری تحت پوشش خود را نظارت میکنند.
انتهای پیام