هادی زرینی در گفتوگو با ایسنا، بیان کرد: پرداخت فوقالعاده ویژه و جذب پرستار از وعدههایی بود که عملی شد اما کاهش ساعات کاری پرستاران و پرداخت اضافهکاریهای بهار ۹۹ هنوز محقق نشده است.
وی اظهار کرد: از تاریخ یکم دیماه، فوقالعاده ویژه برای کارکنان وزارت بهداشت اجرایی شد و قرار بود یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان نیز به حساب نیروهای شرکتی واریز شود که تاکنون انجام نشده است.
رئیس نظام پرستاری استان همدان تصریح کرد: در تاریخ ۲۴ بهمنماه، برای جذب نیروی پرستار آزمون استخدامی برگزار شد که استان همدان از نظر ظرفیت، وضعیت خوبی داشت و طبق اعلام سازمان سنجش پذیرفته شدگان تا پایان اسفندماه مشخص می شوند.
وی با بیان اینکه روند اداری استخدام طولانی است، ادامه داد: قرار بر این است که پذیرفتهشدگان از اول فروردینماه به مدت سه ماه مشغول به کار شوند و مراحل اداری استخدام را طی کنند تا در صورتی که مشکلی نداشتند به صورت رسمی استخدام شوند بنابراین از ابتدای فروررین بخشی از کمبود نیروی پرستار ما جبران می شود.
زرینی با اشاره به اینکه به دنبال کاهش ۲۰ درصدی ساعات کار پرستاران هستیم اما هنوز به نتیجه ای نرسیدیم، خاطرنشان کرد: از فروردین تا خردادماه پرستاران به صورت تمام وقت در بیمارستان بودند در حالیکه کارکنان اکثر ادارات یک روز در میان سرکار میرفتند بنابراین قرار بود مابهالتفاوت این مسئله به حساب پرستاران واریز شود که هنوز محقق نشده است در ضمن پاداش کرونا هم قرار است تا قبل از ۲۰ اسفندماه به کادر پرستاری پرداخت شود.
رئیس نظام پرستاری استان همدان در رابطه با واکسیناسیون کادر پرستاری، اظهار کرد: اولویت تزریق واکسن کرونا با کادردرمان است و هفته گذشته بخشی از پرستاران اورژانس و مراقبتهای ویژه استان واکسینه شدند و سری دوم هم این هفته انجام میشود.
وی با بیان اینکه از سالها قبل به علت وضعیت خوبی که کادر پرستاری در کشورهای دیگر دارد، تقاضا برای مهاجرت پرستاران افزایش یافته است، گفت: سال گذشته ۱۷ نفر از پرستاران استان مهاجرت کردند و از تابستان سال جاری تاکنون ۴۰ نفر برای مهاجرت درخواست دادند که هشت نفر توانستند به کشورهای استرالیا، انگلستان، دانمارک، عمان و امارات مهاجرت کنند.
زرینی ادامه داد: پرستاران دوست دارند به هموطنان خود خدمت کنند اما وقتی میبینند یک پرستار در وزارت بهداشت با ۲۰ سال سابقه کاری ماهیانه هشت میلیون و ۷۰۰ هزار تومان حقوق میگیرد در حالیکه خط فقر ۱۰ میلیون تومان است بنابراین اگر مهاجرت کند از نظر ساعات کار و حقوق دریافتی وضعیت بهتری دارد، تصمیم به مهاجرت میگیرد.
رئیس نظام پرستاری استان همدان در ادامه مطرح کرد: لازم است یک جذابیتی ایجاد شود و ساعات کار و حقوق پرستاران مطابق با استانداردهای جهانی باشد تا در کشور خودشان بمانند.
وی در رابطه با صحبتهایی که در رابطه با افزایش حقوق پرستاران شده، بیان کرد: حکم پرستاری که ۱۵ سال سابقه کار دارد به چهار میلیون تومان هم نمیرسد، از کدام افزایش حقوق صحبت میکنند؟
زرینی در پایان خاطرنشان کرد: از ابتدای شیوع کروناویروس تاکنون به صورت رسمی ۱۹۰۰ نفر از کادر پرستاری استان به کروناویروس مبتلا شده اند و دو نفر شامل یک بهیار و یک کمکبهیار هم فوت کردند.
انتهای پیام