برگزاری مراسم تحلیف ۳۲ کارآموز مرکز وکلای قوه قضائیه در لرستان

آئین تحلیف ۳۲ کارآموز مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در لرستان با حضور رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه در خرم‌آباد برگزار شد.

آیین تحلیف ۳۲ کارآموز مرکز وکلای قوه قضائیه در لرستان، ۲۹ بهمن‌ماه با حضور بهادری جهرمی، رئیس مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه کشور و جمعی از مسئولان قضایی لرستان در خرم‌آباد برگزار شد و ۳۲ وکیل پایه یک دادگستری به جرگه وکلای استان لرستان اضافه شدند.

علی بهاری جهرمی، رئیس مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران قوه قضائیه در این مراسم با تسلیت درگذشت دکتر الهیار ملکشاهی، رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی، گفت: مرحوم الهیار ملکشاهی نماینده مردم کوهدشت در مجلس شورای اسلامی تا مدارج عالی پیش رفتند و در قامت رئیس ‌کمیسیون قضایی مجلس، نماینده ارزشمندی برای حقوقدانان بود.

وی با اشاره به اینکه طبق تفاهم‌نامه خوبی که با تأمین اجتماعی منعقد شد سقف حق بیمه‌ای که وکیل می‌تواند پرداخت کند، چهار برابر حقوق است و وکلا می‌توانند میزان حق بیمه را پرداخت کند، ادامه داد: وکیلی که به دنبال رضایت خدا و حل مشکل مردم است، خدا به زندگی او برکت می‌دهد و چنین وکیلی نباید هیچ‌گونه نگرانی معیشتی داشته باشد.

رئیس مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه با اشاره به اینکه طی دو سال گذشته، بیش از ۱۰ مرکز وکلا در استان‌هایی چون اصفهان، تبریز، مشهد، خوزستان، قم و مازندران دارای ساختمان مستقل هستند، اظهار کرد: کارآموزان وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه در لرستان که امروز به وکالت می‌رسند، کلمه به کلمه سوگندنامه را بخوانند و به واژه این متن فکر کنند و هنر یک وکیل عمل به متن سوگندنامه وکالت است.

بهادری جهرمی با اشاره به اینکه کسانی که توانایی عمل به سوگندنامه وکالت را ندارند، از همان ابتدای راه پیاده شوند، وکالت را بال دوم فرشته عدالت توصیف کرد و افزود: همان سختی‌ها، الزامات و دقت‌ها که در قضاوت وجود دارد، در وکالت نیز وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه هر کس به دنبال کسب‌وکار آمده است اشتباه می‌کند، چراکه وکالت کاسبی نیست، بلکه تلاش برای احقاق حق و حقیقت است، تصریح کرد: وکیل سالم وکیلی با که اول پرونده را قضاوت کند، اگر در قضاوت طرف صاحب حق بود تا پای جان از حق دفاع کند و اگر حق با او نبود او را متوجه کند.

رئیس مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه هدف خود به لرستان را تعامل بیشتر با دستگاه قضایی لرستان و تشکر از هیئت‌مدیره وکلا و کارشناسان قوه قضائیه استان لرستان دانست و اضافه کرد: اداره امور کارآموزان وکالت کار سختی است. کارآموزان وکالت باید کمک‌کار هیئت‌مدیره وکلا باشند چراکه این مرکز، خانه مشترک تمام وکلا و کارشناسان قوه قضائیه است.

بهادری با اشاره به ثبت‌نام کم‌سابقه در آزمون مرکز وکلای قوه قضائیه در کشور، بیان کرد: ۱۰۷ هزار نفر در آزمون وکالت شرکت کردند که در نوع خود بی‌نظیر است.

مهرداد سبزواری، رئیس هیئت‌مدیره مرکز وکلای قوه قضائیه لرستان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه وکالت شغل و حرفه‌ بسیار حساس است، تصریح کرد: رعایت اخلاق حرفه‌ای نخستین لازمه و پیش مقدمه کار وکالت است.

وی با بیان اینکه یک وکیل باید از آموزش غافل نشود و از لحاظ علمی خود را به جدیدترین آموزش‌ها مجهز کند، افزود: تلاش مجموعه دستگاه قضایی باید حفظ شأن و جایگاه وکلا باشد.

سبزواری با ذکر این مطلب که این یک واقعیت است که هیچ وکیلی رایگان کار نمی‌کند و اگر این مورد دیده شود، بسیار اشتباه است، خاطرنشان کرد: لرستان همواره با فقر اقتصادی روبروست و در اکثر موارد حق وکاله پرداخت نمی‌شود، لذا می‌طلبد که بیشتر مورد توجه مرکز وکلای قوه قضائیه قرار گیرد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۹:۲۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99113022403
  • خبرنگار : 50175