از "رد کاندیدا شدن رییسی" تا "مسمومیت بهنام محجوبی" در اخبار حقوقی هفته

ورود ۱۰ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷ به دیوان عالی کشور در دوسال اخیر، رد کاندیداشدن رییسی در انتخابات، مسمومیت بهنام محجوبی و ... از جمله اخبار حقوقی و قضایی ایسنا در این هفته بود.

به گزارش ایسنا، اخبار حقوقی این هفته را می‌خوانید:

ورود ۱۰ هزار پرونده «ماده ۴۷۷» به دیوان عالی در دو سال اخیر

حجت الاسلام والمسلمین سیداحمد مرتصوی مقدم رییس دیوان عالی کشور گفت: در سال ۹۸ و ۹۹ حدود ۱۰ هزار پرونده ماده ۴۷۷ به دیوان عالی آمد که این تعداد برای قوه قضاییه زیاد است.                                 

نکته مهم سفر رییس قوه قضاییه به عراق، ایجاد زیرساخت درک مشترک از مفهوم ناامنی بود

علی باقری کنی دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران گفت: کار مهم سفر رییس قوه قضاییه به عراق، ایجاد زیرساخت درک مشترک از مفهوم ناامنی بین ایران و عراق بود، چون وقتی ایران و عراق به این درک برسند که در مجامع بین‌المللی با هم همکاری مشترک داشته باشند، دیگر جای خالی وجود نخواهد داشت که بیگانگان بخواهند امنیت برون‌زا به منطقه بیاورند.      

صدور دستور شناسایی "توهین کنندگان به رئیس جمهور"

علی اصفهانی دادستان اصفهان از صدور دستور به مراجع امنیتی جهت شناسایی "مرتکبان و محرکین شعارهای هنجار شکنانه و توهین به رئیس جمهور" خبر داد.                                 

واکنش رییس قوه قضاییه به ادعاهای حقوق بشری برخی کشورهای غربی

حجت الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رییسی رئیس قوه قضاییه گفت: ما آمادگی داریم در زندان‌های خود را باز کنیم تا مدعیان حقوق بشر، هر زندانی را که در ایران می‌خواهند، ببینند، مشروط به اینکه بگذارند ما هم هر زندانی را که در کشور آن‌ها می‌خواهیم ببینیم.

رئیس قوه قضاییه گفت: مردم نمی‌پذیرند که یک فساد برای چند بار در جامعه تکرار شود.                                 

زمان و نحوه دریافت کارت شرکت در آزمون تشریحی قضاوت 99

معاونت منابع انسانی قوه قضاییه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد : آزمون تشریحی جذب عمومی تصدی منصب قضاء قوه قضائیه سال 1399 روز جمعه مورخ  اول اسفندماه سال جاری  منحصراً در شهر تهران برگزار می‌شود.

رییسی  کاندیدای انتخابات ۱۴۰۰ نیست

غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری هفته گذشته  در پاسخ به سوالی مبنی براینکه آیا آقای رییسی در انتخابات کاندیدا می شوند؟ گفت: انجام خدمات کاملا موفقیت آمیز در قوه قضاییه و در دوره  تحول از آغازین روزهای مسئولیت آیت الله رییسی بوده است. ایشان با برنامه تحول و جامع مسولیت قوه قضاییه را قبول کردند و روند اقدامات ایشان مشخص و منطقی و به دور از کار تبلیغاتی بوده و  طی می کند.  آنچه اطلاع دارم ایشان در دیداری که  با دانشجویان داشتند همین سوال را از ایشان پرسیدند و ایشان پاسخ دادند که  من به جز قوه قضاییه به مساله دیگری فکر نمی کنم. ما هم شاهد هستیم ایشان به صورت شبانه روزی تمام توان و انرژی خود را مصروف قوه قضاییه می کنند و  تا امروز نه ایشان نظر دیگری داشتند و نه ما رویکردی دیگری را مشاهده کردیم.

اطلاعیه اداره کل زندان‌های تهران درباره «بهنام محجوبی»

اداره کل زندان‌های تهران در رابطه با «بهنام محجوبی» اطلاعیه‌ای صادر  و اعلام کرد: فرد مورد اشاره، دارای سابقه بیماری بوده و به همین دلیل در جریان تحمل محکومیت، تحت نظر پزشک قرار داشته است. مراقبت‌های مورد نیاز پزشکی در طول دوران حبس و همچنین اقدامات ویژه درمانی در زمان بستری شدن متهم در بیمارستان، به صورت کامل انجام شده و وی هم اکنون نیز تحت مراقبت‌های ویژه پزشکی می‌باشد.

تاکید معاون اول قوه قضاییه بر لزوم کاهش پرونده‌های وارده به دستگاه قضا

حجت الاسلام محسنی اژه ای معاون اول قوه قضاییه با تاکید بر لزوم پیش بینی راهکارهایی به منظور کاهش ورودی پرونده به دستگاه قضایی گفت: باید تلاش کنیم تا پرونده‌های وارده به دستگاه قضا کاش یابد و مجلس و دولت و متولیان فرهنگ می‌توانند در انجام این امر کمک کنند.         

    ضد انقلاب دنبال تولید اخبار دروغ از عدم رعایت حال زندانیان است

محمدمهدی حاج محمدی  رییس سازمان زندان‌ها گفت: ضد انقلاب به دنبال تولید اخبار دروغ، بزرگ نمایی و سیاه نمایی از عدم رعایت حال زندانیان در جمهوری اسلامی است و ما باید مراقب باشیم تا بهانه دست آنان ندهیم.                                          

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱ اسفند ۱۳۹۹ / ۰۴:۱۵
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 99112922211
  • خبرنگار : 71429