علیاصغر جمعهای در حاشیه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 40واحد تملیکی در استان وجود دارد.
وی با بیان اینکه تعداد تملیکیها بیش از این رقم بوده افزود: خوشبختانه با تلاش مسوولان برخی از این واحدها تعیین تکلیف و به چرخه تولید بازگشتند.
این عضو اتاق ایران خاطرنشان کرد: قرار است که این کارگروه تمهیدات لازم برای راهاندازی هرچه سریعتر این واحدها و یا واگذاری آنها به سرمایهگذاران جدید را فراهم کند.
وی با اشاره به سه برنامهریزی متفاوت برای این واحدها افزود: قرار است که برای آن دسته از واحدهای تملیکی که همچنان در حال تولید هستند یک رویه و برای آن دسته که ظرفیت بازگشت به چرخه تولید را دارند یک رویه و تصمیم دیگر اتخاذ شود. ضمن اینکه قرار است که تمهیداتی نیز برای آن دسته از واحدهای تولیدی تملیک شده که خطوط تولید آنها فرسوده شود تمهیدات ویژه دیگری اندیشیده شود.
این تولیدکننده از رتبه اول استان سمنان در پایش کسب و کار در تابستان و پاییز امسال خبر داد و گفت: این پایش به صورت مستمر و از سوی اتاق ایران انجام شده و استان سمنان در تابستان و پاییز امسال توانست رتبه اول را در بین ۳۱ استان را کسب کند.
رئیس پارلمان بخش خصوصی استان با بیان اینکه این پایش از سوی اتاق ایران و بدون هماهنگی با مسوولان دولتی انجام میشود اضافه کرد: عدد شاخص استان در این پایش خوشبختانه در حدود ۵.۴ درصد بود که اینمیزان در کشور به ۵.۹۶ میرسید.
وی با برشمردن برخی از مهمترین مشکلات فعالان تولید در استان گفت: غیر قابل پیشبینی بودن و نوسانات و تغییرات در قیمت مواد اولیه یکی از مهمترین مشکلات این حوزه است که مربوط به استان نیست.
جمعهای ادامه داد: بیثباتی قوانین و مقررات و بخشنامهها و... دیگر مساله مطروحه و دشواری تامین مالی از بانکها دیگر معضل فعالان تولید است که نیاز است تا این مهم در استان رسیدگی و مورد توجه قرار گیرد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان با اشاره به برخی از مصوبات شورای امروز گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان افزود: یکی از این مصوبات افزایش مدت زمان اعتبار پروانههای بهرهبرداری معادن استان بود که برخی از واحدهای معدنی در این بخش مشکلاتی داشتند لذا مدت زمان اعتبار افزایش یافت تا فعالان معدنی با فراغبال بیشتری به فعالیت معدنی بپردازند و کمتر شاهد ابطال پروانههای معدنی در استان باشیم.
وی با اشاره به برخی مشکلات معدنی در استان از تلاش برای امکان اعطای تسهیلات به خرید ماشینآلات معدنی خبر داد و گفت: قرار است که مجوز این مهم از معاون اول رئیسجمهوری اخذ شود که بانکها بتوانند تسهیلاتی نیز به ماشینآلات معدنی که ممکن است در برخی خطوط تولید نیز مورد استفاده باشند، اعطا کنند.
جمعهای از سمنان به عنوان استانی با ظرفیت بالای معدنی نام برد و گفت: استان سمنان در حوزه معدنی از پتانسیل بسیار ویژه ای برخوردار است و حمایت از این بخش می تواند به تولید و اشتغال استان کمک کند.
وی همچنین از تلاش برای الزام همه اعضای شورای گفتوگو برای حضور در این جلسات خبر داد و گفت: شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان عملکرد خوبی داشته و انتظار می رود که همه مسوولانی که برای حضور در شورا تکلیف قانونی نیز دارند، به طور مستمر در جلسات حضور یابند.
انتهای پیام