به گزارش ایسنا، حجت الاسلام محمد سبزی در تذکری مستند به ماده ۱۸۰ آئین نامه داخلی مجلس گفت: اواخر برنامه ششم هستیم و سال آینده برنامه هفتم را در دستور کار داریم. انقلاب ما به دنبال عدالت بوده اما متاسفانه برخی شهرهای کوچک صنعتی از مصوبه قانون برنامه ششم توسعه در مورد مالیات بر ارزش افزوده که از شهرستانی به استانی تغییر کرده و توزیعش بر اساس شاخص جمعیتی شده، متضرر شده اند.
وی افزود: البته برخی شهرها از این مصوبه منتفع شدند و ما مخالف این نیستیم، اما شهرستان ساوه سال ۹۵ که مالیات، شهرستانی بود بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان واریزی مالیات و عوارض به شهرداری ساوه را داشت در حالیکه سال ۹۷ با اجرای این قانون این مبلغ به ۳۵ میلیارد تقلیل پیدا کرد که این عدالت نیست.
نماینده مردم ساوه یادآور شد: در حوزه انتخابیه من ۱۶ منطقه حاشیه نشین به خاطر صنعتی بودن درست شده و تصادف، ترافیک، مسائل اجتماعی و مسکن نیز عوارض صنعتی بودن شهر ماست. برخی شهرهای دیگر هم مثل ساوه متضرر شدند. از مجلس انقلابی و عدالت محور انتظار داریم در برنامه هفتم بازنگری اساسی کند.
نیکزاد که ریاست جلسه مجلس را بر عهده داشت، گفت: فلسفه استقرار نظام اسلامی، عدالت اجتماعی است و ما در سفرهایی که داشتیم اعتراض هایی را در این باره شاهد بودیم که باید در برنامه هفتم توسعه مد نظر قرار گیرد.
انتهای پیام