تقاضامندیم همانگونه که تسهیلات مسکن در روستاها افزایش می یابد، در حوزه دامداری و کشاورزی نیز با ارائه خدمات و امتیازات بیشتر در ایجاد دامداری و رونق کشاورزی از ادامه مهاجرت در روستاهای منطقه گل تپه پیشگیری شود چراکه کاهش جمعیت جوان و پویا باعث کاهش خدمات رفاهی و آموزشی در روستاهای گل تپه شده که خود این موضوع محرومیت را به همراه دارد.
از نظر مردم پذیرفتنی نیست در منطقه ای که قطب پرورش گوسفند نژاد مهربان و دارای زمین های حاصلخیز کشاورزی است، پس از گذشت سال ها از انقلاب اسلامی همچنان محرومیت در آن ادامه داشته باشد چراکه به گفته برخی از اهالی روستاها که به بخش اشرافیت دارند، تغییری که در روستاهای گل تپه مشاهده می شود، این است که افرادی که سال های گذشته از روستاها به شهرها مهاجرت کرده بودند، هم اکنون بازنشسته و از کار افتاده شده و سرمایه خود را به روستاها آورده و برای ساخت مسکن در روستاها هزینه می کنند در حالیکه فرزندانشان در شهرها به شغل های کاذب مشغول هستند و مورد دیگر ساخت مدارس در روستاهای گل تپه است که بسیاری از آن مدارس به علت مهاجرت خالی از دانش آموز مانده و به دهیاری یا ارگان دیگری واگذار شده و این موضوع ادامه دارد.
گل تپه منطقه ای است که بزرگترین و زیباترین غار آبی جهان در این بخش واقع شده و زمین های کشاورزی مستعدی دارد و به گفته مدیران جهادکشاورزی، بخش گل تپه مناسب برای کشت گلخانه ای است، پس دست اندرکاران جهادکشاورزی اگر همت کنند می توانند با دادن امتیاز و ایجاد گلخانه همچنین پرورش دام و طیور از مهاجرت جوانان به شهرها جلوگیری کنند که این خود شروع سازنده ای برای آبادانی روستاهاست.
اینها چکیده ای از درددل های اهالی روستاهای بخش گل تپه بود. پس از آن گفتوگویی با بخشدار گل تپه ترتیب دادیم. سیدایوب موسوی، یکی از نیروهای توانمند و مردم دار شهرستان کبودراهنگ است که تا سه ماه گذشته سابقه شش سال مدیریت بخش شیرین سو را بر عهده داشته و چند ماهیست به عنوان بخشدار گل تپه مشغول خدمت به مردم این منطقه محروم است.
موسوی در گفتوگو با ایسنا، محرومیت و کاستی های بخش را تأیید کرد و از پیگیری برای تقویت اینترنت روستاها خبر داد و یادآور شد: تمام تلاشمان بر این است تا با به کارگیری قدرت شغلی و توان خود و همکاران در بخش گل تپه تا حد امکان مشکلات را کاهش دهیم.
وی افزود: با مذاکرات و اقداماتی که انجام شد توانسته ایم مشکل اینترنت ۱۲ روستای بخش گل تپه را که از مهمترین مطالبات مردم در آغاز خدمتم در بخشداری بود، در این سه ما حل کنیم. در حوزه بهسازی و آسفالت معابر روستاهای بخش گل تپه نیز پیگیری هایی انجام شده که به محض شروع فصل کار بهسازی در روستاها اجرا خواهد شد.
بخشدار گل تپه تصریح کرد: در حوزه گلخانه هم توانسته ایم با سرمایه گذاران این حوزه مذاکراتی داشته باشیم و سرمایه داران تشویق شده اند برای ایجاد گلخانه در روستاهای بخش گل تپه سرمایه گذاری کنند.
وی درباره پیگیری مشکلات مرکز سلامت قهورد نیز گفت: با اقداماتی که در روستای قهورد انجام شد و پیگیری های مکرر توانستیم مرکز جامع سلامت روستای قهورد را با اعتباری افزون بر ۱۶۰۰ میلیون تومان به مرحله بهره برداری برسانیم و با راه اندازی این پروژه بتوانیم خدمت کوچکی به مردم ولایت مدار این منطقه داشته باشیم.
بخشدار گل تپه در ادامه بیان کرد: در حوزه پیشگیری از شیوع کروناویروس، اقداماتی توسط مدیران و دهیاران انجام شده و شاهد کاهش ابتلا در سطح بخش هستیم و از این لحاظ در سطح شهرستان وضعیت مناسبی داریم.
وسوی از افتتاح خانه مددجویی در روستای کسلانقیه و همزمان ۴۳ واحد دیگر در سطح بخش با همکاری کمیته امداد و بهزیستی خبر داد و از جوانان توانمند و تحصیلکرده بخش گل تپه خواست با بهره گرفتن از امتیازاتی که جهادکشاورزی شهرستان کبودراهنگ در اختیار متقاضیان ایجاد دامداری و کشاورزی قرار می دهد با روی آوردن به کشاورزی و دامداری صنعتی تولید و اشتغال را در منطقه رونق دهند.
در ادامه با جوانان تحصیلکرده رشته کشاورزی بخش گل تپه نیز گفتوگویی انجام شده است. محمد بنایی، فارغ التحصیل رشته کشاورزی اهل دهستان قهورد، فردی است که اقدام به ایجاد دامداری صنعتی کرده و از نبود حمایت دست اندرکاران و افزایش قیمت نهاده های دامی گله مند است، وی مطرح کرد: هزینه ها به قدری بالاست که در نیمه های راه نگرانم که اگر ادامه دهم چه پیش خواهد آمد.
به گزارش ایسنا، پس در اینجا می طلبد دست اندرکاران برای جوانان علاقمند به ایجاد کشاورزی و دامداری امتیازات ویژه ای درنظر بگیرند.
انتهای پیام