اعتراضات خیابانی در شیلی در پی کشته شدن فردی توسط پلیس

در پی کشته شدن یک تردست خیابانی به دست پلیس در جنوب شیلی، معترضان خشمگین به این اقدام پلیس واکنش نشان دادند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه نیویورک تایمز، این تیراندازی مرگبار در شهر پانگویی پولی واقع در جنوب شیلی رخ داد و معترضان در واکنش به این اقدام پلیس، اعتراضاتی خشونت آمیز به راه انداخته و ساختمان‌ها را به آتش کشیدند.

رادیو ADN شیلی گزارش کرد، این تیراندازی مرگبار جمعه بعدازظهر و پس از آن رخ داد که افسران پلیس قصد داشتند هویت این تردست خیابانی را بررسی کنند.

وبسایت این رادیو، ویدئویی ۲۵ ثانیه‌ای را منتشر کرد که مردی ملبس به لباس سیاه را در وسط یک چهار راه نشان می‌داد که چندین چاقو در دست دارد و به سوی دو مامور پلیس که با سلاح در دست به وی نزدیک می‌شوند، فریاد می‌کشد. وقتی یکی از این دو مامور دو تیر شلیک می‌کند، آن مرد سیاهپوش افسر را دنبال می‌کند و صدای شلیک سه تیر دیگر به گوش می‌رسد و آن مرد روی زمین می‌افتد.

این وبسایت از قول این مامور پلیس گزارش می‌دهد که این تردست چاقو در دست داشته و افسر برای دفاع از خود شلیک کرده است.

کمی پیش از نیمه شب جمعه، این وبسایت خبری گزارش کرد که افسر پلیس بازداشت شده است.

جمعه شب، تصاویری ویدئویی در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد که نشان می‌داد مردم خشمگین ساختمان‌ها و موانع را به آتش کشیده‌اند.

 گزارش‌های خبر نشان داد که چند ساختمان دولتی به آتش کشیده شده‌اند.

برخی از کاربران توئیتری نیز تصاویری از به آتش کشیده شدن این ساختمان‌ها را منتشر کرده و نوشتند: این تردست نمرده، آنها او را ترور کردند.

دیگران نیز کشته شدن این فرد را با کشته شدن جورج فلوید، سیاهپوست آمریکایی در سال گذشته میلادی توسط پلیس سفیدپوست این کشور مقایسه کردند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۰:۲۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99111813013
  • خبرنگار : 71129