امین خلیلی در حاشیه سفر به استان اردبیل در جمع خبرنگران اظهار کرد: این طرحها با اعتباری به مبلغ ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان مصوب شده و در حال حاضر ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از محل منابع مشترک صندوق توسعه ملی و صندوق کارآفرینی امید به طرحهای اشتغال روستایی پرداخت شده است.
وی با اشاره به رویکرد صندوق کارآفرینی امید از آغاز دولت تدبیر و امید خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه تأکید صندوق کارآفرینی امید بر فرآیند محوری در تولید است، بدین ترتیب پرداخت تسهیلات به تدریج از کسب و کارهای فرد محور خارج شده و به سمت کسب و کارهای بازار محور و تولید محور حرکت میکند.
خلیلی ادامه داد: بر این اساس پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی عضو خوشهها و شبکههای کسب و کار و زنجیرههای تولید در اولویت کار صندوق قرار دارد و در راستای تحقق آن تفاهم نامههایی را در سطح کشور با دستگاههای اجرایی ذیربط برای شناسایی پشتیبانان، کارآفرینان و تولید کنندگان جهت حمایت از اشتغال و تولیدات داخلی منعقدشده است.
وی با بیان اینکه در سال ۱۳۹۹ تعداد ۱۰۶ هزار فقره پرونده اشتغال توسط صندوق کارآفرینی امید تکمیل شده است، گفت: در سال جاری برای واحدهای اشتغال روستایی ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات در سطح کشور پرداخت شده است.
معاون مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید کشور به محل اعتبارات تأمینی این صندوق اشاره کرد و گفت: بخشی از این سرمایهها از صندوق توسعه ملی که در نزد صندوق سپرده گذاری کرده تأمین شده است و بخشی نیز از منابع مالی صندوق را از محل بازگشت اقساط و بخشی نیز از سرمایه صندوق تأمین میشود.
خلیلی به امهال در بازپرداخت اقساط نیز اشاره کرد و گفت: مهلت سه ماهه در بازگشت اقساط به مشاغل اختصاص دادهایم تا پس از رونق کسب و کار به بازپرداخت اقساط بپردازند.
انتهای پیام