سیماسادات لاری، امروز ۱۶بهمنماه، در حاشیه هشتمین همایش ملی قرآن، عترت و سلامت که در هتل ولایت مشهد برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از چالشهای بیماری کرونا جوانان هستند که به دلیل رفتارهای پر خطر و ارتباطات بیمحابا با دوستان خود ممکن است پروتکلها را رعایت نکنند و نه تنها در ایران بلکه در تمام کشورها عامل چرخه انتقال باشند.
وی ادامه داد: ما در هر خانوادهای، جوانان را که مظهر علم و فرهیختگی هستند، بهعنوان سفیر سلامت انتخاب میکنیم و در واقع میتوان گفت هر خانه یک پایگاه سلامت است و یکی از اهداف ما شناسایی این سفیران و آموزش به آنها و ارتباط با آنهاست تا پیگیر مسائل باشند و آموزشها و اطلاعات را به خانواده انتقال دهند. جوانان نه تنها در این اپیدمی بلکه در موارد بسیار دیگری در خانوادهها میتوانند نقش بسیار موثری داشته باشند.
لاری بیان کرد: طی شیوع بیماری کرونا جوانان بسیاری طی پویشی که برگزار شد در زمینه مستندسازی، درمان، تولید ماسک و مواد ضدعفونی و تولید محتوا به ما کمکهای بسیاری کردند و خوب درخشیدند و تقاضا داریم که باز هم در صحنه باشند.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: جوانانی که در حال تولید واکسن هستند نیز قابل افتخارند و در حال حاضر ۷ تا ۸ شرکت دانشبنیان در حال تولید واکسن هستند که همه این دستاوردها به همت این جوانان عزیز است و ما نیز باید قدرشان را بدانیم.
وی در خصوص ارائه خدمات در حوزه کرونا به اتباع خارجی گفت: این افراد از ابتدا در سیستم شبکهای ما جایگاه داشتند، افرادی منحصرا به اینها سر میزدند و شرایط برای تست آنها فراهم بود. در هر استانی که اتباع خارجی ساکن باشند، خدمات بیمارستانی به آنها ارائه میشود. در هر استانی ما برنامه ویژهای برای آنها داریم و حتما همانند سایرین از امکانات بهرهمند میشوند.
لاری در خصوص هزینه خدمات برای این اقشار نیز افزود: اگر بیمه نباشند، توسط مددکاری به آنها تخفیف داده میشود و هم اکنون نیز تستهای سریع برای تشخیص رایگان است.
انتهای پیام