" سید امان الله جهانبین" افزود: طی تماس ساعت ۱۶ و ۱۵ دقیقه به مرکز Eoc استان مبنی بر گرفتار شدن دو نفر در منطقه "تنگ دلف" منطقه سرفاریاب بلافاصله تیم آماده عملیات شهرستان چرام با حضور رئیس شعبه و هماهنگی با معاونت امداد و نجات استان به منطقه اعزام شدند.
وی تصریح کرد: این تیم در ساعت ۱۷ به منطقه مورد حادثه رسیدند و با توجه به صعب العبور بودن و تخته سنگ های صاف و امکان نداشتن کمک بدون ابزار کوهستان با معاونت استان هماهنگی شد تا تیم کوهستان شهرستان کهگیلویه به منطقه اعزام شود و در ساعت ۱۸ تیم کوهستان به منطقه رسیدند که عملیات امداد کوهستان شروع شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: عملیات به علت سخت بودن شرایط صعود عملیات به کندی انجام گرفت و در حین عملیات اعلام شد که به پشتیباتی تیم شهرستان باشت نیز نیاز هست، که این هماهنگی هم از طریق معاونت امداد صورت گرفت و پس از تلاش تیم های اعزامی افراد گرفتار شده در شرایط خیلی سخت به پایین انتقال داده شدند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد، جهانبین با بیان اینکه این عملیات ساعت ۲۳ روز چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۹ به پایان رسید، بیان کرد: از معاونت محترم امداد و نجات استان، رئیس هلال احمر شهرستان کهگیلویه و رئیس هلال احمر شهرستان باشت و همه امداد گران و نجات گرانی که همکاری نمودند تشکر و قدردانی می شود.
انتهای پیام