حجتالاسلام والمسلمین اسماعیل رئیسی در گفتوگو با ایسنا در خصوص علت نامگذاری روز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) به نام روز زن، اظهار کرد: علت این نامگذاری به این دلیل بوده که صاحب این روز در قالب جسم مونث متولد شدهاند و بههر حال در چهره یک زن به مقامات، فضائل، کرامات و جایگاه بلند آسمانی دست پیدا کردند.
وی با بیان اینکه حضرت زهرا (س) به وظایف زنانگی و مادری خود به نحو احسن جامه عمل پوشاندند، افزود: بهعلاوه ایشان بندگی خدای متعال را به سر حد کمال رساندند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: از آنجا که حضرت زهرا (س) بهعنوان الگو و پیشوای جامعه زنان و مردان میتواند در یک چنین قالبی به فضائل و کمالات عالیه دست پیدا کند، این روز به نام مقام زن نامگذاری شده است.
رئیسی با اشاره به اینکه نباید به روز میلادخانم فاطمه زهرا (س) بهصورت یکبعدی نگاه کرد، خاطرنشان کرد: حضرت زهرا (س) تنها الگوی زنان نیست، بلکه الگوی همه مردمان، اعم از زن و مرد است، در واقع ایشان پیشوای جامعه انسانیت و الگوی آحاد بشریت است زیرا در رشد فضائل انسانی مسئلهای به نام جنس نر و ماده وجود ندارد.
وی به حدیثی از امام باقر(ع) اشاره و بیان کرد: طبق فرموده ایشان اگر ائمه حجت بر مردم باشند، حضرت فاطمه (س) حجت پروردگار بر ائمه هستند بنابراین با نگاه دقیقتر میتوان گفت که حضرت در چه قلهای از کمالات قرار گرفتهاند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در زمانهای گذشته زن همواره مورد تبعیض و ظلم قرار میگرفت، تصریح کرد: در دنیای پیشرفته کنونی و در غرب زن، محل تلذذ جنسی و شهوات بوده و به عنوان کالا به وی نگاه میشود و جایگاه انسانی زن افول پیدا کرده است.
رئیسی درخصوص کار کردن زن در محیط بیرون از منزل توضیح داد: اسلام برای کار کردن زن در بیرون از منزل و استفاده از استعداد زنان منعی ایجاد نکرده است، زیرا افرادی که تحصیلکرده هستند یقینا استعدادهایی داشته و مردم میتوانند از خدماتشان استفاده کنند.
وی ادامه داد: در بسیاری از موارد مرد زن را به کار کردن در محیط بیرون مجبور کرده یا خود زن تصمیم میگیرد که کار کند، باید گفت که مرد حق دخالتی در حقوق زن نداشته مگر اینکه زن خود رضایت داشته باشد که حقوقش در خانه مصرف شود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: آنچه که اسلام بر آن تاکید دارد این است که اگر زن در محیط بیرون از خانه کار کند باید محیط آن متناسب با روحیات و هویت زنانه باشد و اختلاط زن و مرد تا حد ممکن وجود نداشته باشد.
رئیسی اضافه کرد: زن، ریحانه است و نمیتواند امور سنگین را انجام دهد به همین دلیل است که بهصورت کلی گفته میشود که زن در محیط بیرون از خانه کار نکند چرا که آسیبهایی خود به خود به او وارد میشود.
وی مهمترین وظیفه یک زن را همسرداری و تربیت فرزند عنوان و خاطرنشان کرد: اگر یک زن بتواند فرزندی شایسته تحویل جامعه دهد، کل دنیا میتوانند از آن الگوگیری کنند.
انتهای پیام