پرسش هایی درباره آرای مردمی جشنواره فیلم فجر

برای اهدای این سیمرغ "تقلب" نشود

تهیه‌کننده فیلم «رمانتیسم عماد و طوبا» ابراز امیدواری کرد که در رای‌گیری مردمی جشنواره فجر که به صورت سراسری در تمام استان‌ها اتفاق می‌افتد، نظر واقعی مردم درباره فیلم‌ها بازتاب داده شود.

به گزارش ایسنا، سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره فجر از نگاه تماشاگران یکی از مهمترین جوایز این رویداد سینمایی است که هر سال مسئولیت انجام رای‌گیری، نظارت و اعلام آن بر عهده خانه سینما بود، اما امسال رای گیری مردمی طبق بلیت فروشی آنلاین و از طریق سامانه‌ها انجام می‌شود و به همین دلیل خانه سینما، مشارکتی ندارد.

در این باره مهدی صباغ زاده یکی از تهیه‌کنندگان حاضر در جشنواره به ایسنا گفت: درباره جزئیات نحوه رای‌گیری و اینکه چه نظارتی بر آن انجام می‌شود اطلاع دقیقی ندارم، چون در این باره اطلاع رسانی کامل صورت نگرفته است. شاید این مسئله هم به خاطر شرایط خاص جشنواره بوده و در حال حاضر فقط می‌دانم که فیلم‌های امسال در شهرستان‌ها نمایش می‌شوند و در آنجا هم رای‌گیری مردمی صورت می گیرد ولی این که چطور و چگونه انجام می‌شود را مطلع نیستم.

او افزود: امیدوارم در این بخش تقلب صورت نگیرد و نظر واقعی مردم بازتاب داده شود. همچنین امیدوارم وزارت ارشاد و نمایندگان جشنواره ناظران بی‌طرفی را برای کنترل رای‌ها در نظر گرفته باشند.
وی با اشاره به این که خانه سینما و صنف تهیه‌کنندگان هم برای حفظ سلامتی اعضای خود ترجیح دادند که از نمایش فیلم‌ها و مشارکت شبیه آنچه هر سال اتفاق می‌افتاد خودداری کنند، گفت: البته تا روز گذشته قرار نبود فیلم من در شهرستان‌ها اکران شود، چون مبلغ ۵۰ میلیون تومانی که برای شهرستان تخصیص داده‌اند ارزشی ندارد. در واقع این رقم برای تهیه کننده‌ای که چهار میلیارد تومان پول خرج فیلمش کرده اصلا چیزی نیست. اگر مسئولان استانی می‌خواهند جریان فرهنگی در شهرهایشان وجود داشته باشد، باید توجه بیشتری به سینما داشته باشند، ولی با این حال با درخواست بنیاد سینمایی فارابی و جامعه صنفی قبول کردیم، فیلم ما در شهرهای دیگر هم نمایش داشته باشد.
انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۲:۳۸
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 99111309511
  • خبرنگار : 71219