به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این اعتراضات از سوی کشاورزان هندی به قوانین جدید کشاورزی دولت هند است و آنها خشمگین از این قوانین میگویند که آنها به نفع خریداران بزرگ خصوصی است و باعث میشود تا کشاورزان در هند متحمل ضرر شوند.
ده ها هزار کشاورز معترض هندی بیش از دو ماه است که در اعتراض به این قوانین جدید از سوی دولت در حومه دهلی نو، پایتخت اطراق و تحصن کردهاند.
رژه تراکتوری کشاورزان در روز سه شنبه گذشته زمانی به خشونت کشیده شد که برخی از معترضان از مسیرهای برنامه ریزی شده خارج شده و موانع را از سر راهشان برداشتند و با پلیس درگیر شدند. پلیس هم از گاز اشک آور برای متفرق کردن معترضان استفاده کرد.
درگیریهای گسترده بین معترضان، پلیس و گروههایی که علیه کشاورزان شعار میدادند، پس از خشونتهای روز سه شنبه گزارش شد.
رهبران کشاورزی هند گفتهاند که اعتصاب غذای امروز که با مراسم بزرگداشت سالروز مرگ ماهاتما گاندی، رهبر استقلال هند تلاقی زمانی دارد، به هندیها نشان میدهد که اعتراضات کاملا صلح آمیز برگزار میشود.
دارشان پال، رهبر اتحادیه کشاورزی گفت: جنبش کشاورزان صلح آمیز بوده و صلح آمیز هم ادامه میدهد.
کشاورزی، شغل حدودی نیمی از جمعیت ۱.۳ میلیارد نفری هند است و ناآرامیها در میان کشاورزان زمین دار در این کشور یکی از بزرگترین چالشها برای دولت نارندرا مودی، نخست وزیر این کشور است که در ۲۰۱۴ به قدرت رسید.
حتی با وجود چندین دور مذاکرات بین اتحادیههای کشاورزی و دولت، توافقی بین آنها حاصل نشده است. دولت پیشنهاد داده که برای ۱۸ ماه قوانین مناقشه برانگیز را مسکوت کند اما کشاورزان میگویند، آنها تا زمان لغو کامل این قوانین دست از اعتراضات بر نمیدارند.
انتهای پیام