فرماندار:

اصلاح الگوی کشت در شوط مورد توجه قرار گیرد

فرماندار شوط گفت: ۶۰ درصد آب کشاورزی از طریق قنوات شهرستان تامین می شود.

حسن عبدالهی اصل امروز ۱۱ بهمن ماه در جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان که در محل فرمانداری شوط ترتیب یافت،افزود:  با توجه به ظرفیت های بالای کشاورزی و پتانسیل کم نظیر مجموعه قنوات شهرستان در تولید محصولات زراعی و باغی بیش از ۶۰ درصد آب کشاورزی از طریق این قنوات تامین می شود و اداره جهاد کشاورزی در جهت احیاء و لایروبی این قنات ها باید اقدامات لازم را انجام دهد.

وی با اشاره به اینکه بیشترین مصرف آب در شوط در بخش کشاورزی است، اظهار کرد: باید بر اصلاح الگوی کشت مناسب و کم آب توسط جهاد کشاورزی اقدامات جدی صورت گیرد.

وی در ادامه بر لزوم انجام کارهای ترویجی و آموزشی در خصوص سطح کشت انواع محصولات در سطح شهرستان تاکید کرد و افزود: یکی از راه‌های جلوگیری از تخلفات برداشت حق آبه نصب کنتور حجمی هوشمند بر روی چاه‌ها است که از الزامات قانونی بوده و از اولویت های اساسی توسط دستگاه مربوطه است.

عبدالهی اصل گفت: افرادی که به هر نحوی با استفاده از تانکرهای آب و بدون مجوز از چاههای کشاورزی اقدام به فروش آب کرده و در سطح شهر دیده ‌شود، توسط نیروهای انتظامی توقیف شده و با دستور قضایی برخورد قانونی می شوند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۰:۰۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 99111107372
  • خبرنگار : 50145