نماینده همدان در مجلس:

مهندس بهره‌بردار پتروشیمی هگمتانه باید به استان خود برگردد

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه نباید اجازه دهیم فضای کسب و کار استان محل تاخت و تاز های سیاسی و انتخاباتی شود، مطرح کرد: مأموریت مهندس بهره بردار از سوی وزارت نفت به پایان رسیده و باید پتروشیمی را ترک کند و به استان خود برگردد.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمدحسین فلاحی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اشتغال نیروهای غیربومی در استان همدان به ویژه پتروشیمی هگمتانه اظهار کرد: با توجه به اعتراضات صورت گرفته در استان درباره به کارگیری نیروهای غیربومی در پتروشیمی تازه به راه افتاده بعد از ۱۸ سال که چندین نیرو از استان هایی چون لرستان و کرمانشاه را جذب کرده بودند، موضوع را از طریق مسئولان مربوطه پیگیر شدیم.

وی با اعلام اینکه مأموریت مهندس بهره بردار از سوی وزارت نفت به پایان رسیده و باید پتروشیمی را ترک کند و به استان خود برگردد، تصریح کرد: کسانی که در این مدت در پتروشمی مشغول به کار بوده اند از جمله فردی که از لرستان آمده و مهندس بهره بردار طبیعتاً با حمایت برخی افراد از داخل استان به کارگیری شده اند که اعتراض مردم را در پی داشت، بنابراین از طریق مسئولان مربوطه پیگیر هستیم که این اتفاق بیفتد و مهندس بهره بردار و آن فرد لرستانی به استان خودشان برگردند.

فلاحی با تأکید بر اینکه باید از نیروهای بومی استان در پتروشیمی هگمتانه استفاده شود، افزود: در این مدت زحمات کمی کشیده نشده، همین راه اندازی پتروشیمی و تأمین خوراک آن با سختی های فراوانی انجام شده و انتظار می رود از جوانان بیکار خود استان در آن استفاده شود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس در پایان تأکید کرد: نباید اجازه دهیم فضای کسب و کار استان محل تاخت و تاز های سیاسی و انتخاباتی شود و از این طریق افرادی بخواهند در استان کار سیاسی انجام دهند.

به گزارش ایسنا، متأسفانه موضوع استخدام نیروهای بومی در استان همدان هیچ گاه جزء اولویت های مسئولان استان نبوده به طوریکه نمونه عینی آن عدم صدور فراخوان برای جذب نیرو در پتروشیمی هگمتانه و آوردن نیروهای غیربومی از استان های همسایه برای گرداندن این محل بوده است.

اگر بخواهیم استان هایی را که عِرق استخدام نیروهای بومی خود را داشته و دارند مثال بزنیم، نمونه بارز آن استان مرکزی است که در زمان صدور فراخوان برای جذب نیرو در پتروشیمی شازند اراک در ابتدا خواهان نیروهای بومی شهر سپس شهرستان و در انتها استان بودند.

متن فراخوان انتشار یافته در این پتروشیمی به منظور جذب نیرو بدین شرح بود: «این شرکت در نظر دارد با استعانت از خداوند متعال و در راستای مسئولیت اجتماعی و با هدف کمک به ایجاد اشتغال پایدار بر اساس ضوابط، مقررات و آئین نامه استخدامی خود از بین داوطلبان واجد شرایط، تعدادی نیروی انسانی در مقاطع، دیپلم و مشاغل تخصصی بومی شهرستان شازند (شهرها و روستاهای تابع شهرستان)، فوق دیپلم و لیسانس به صورت استانی (استان مرکزی) جذب کند. متقاضیان پس از کسب موفقیت در آزمون های کتبی و روانشناختی همچنین مصاحبه فنی و تخصصی و معاینات پزشکی به کار گمارده خواهند شد.»

این در حالیست که چندی پیش رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان در گفت‌وگویی اعلام کرد: کارگران شرکت پتروشیمی هگمتانه عمدتاً بومی هستند اما مهندسان باید دوره دیده باشند، البته هیچ نیروی اهل لرستان در پتروشیمی هگمتانه حضور ندارد.

حمیدرضا متین در گفت‌وگویی دیگر نیز با بیان اینکه پتروشیمی هگمتانه برای ۲۳۰ نفر اشتغالزایی داشته است، مطرح کرد: پتروشیمی هگمتانه نه تنها تعدیل نیرویی نداشته بلکه همانند ساعت در حال کار است و به دنبال مجوزهای توسعه هستند.

به گزارش ایسنا، حال سوال این است که چرا در استان همدان چنین فراخوانی برای جذب نیرو در پتروشیمی هگمتانه زده نشد و ۲۳۰ نیرو چطور بی سروصدا انتخاب شدند و تمام مراحل استخدامی را گذراندند و حتی مراحل لازم برای دریافت حق بیمه را هم طی کردند؟

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99111107284
  • خبرنگار : 50035