وضعیت رنگ‌بندی شهرستان‌های زنجان چگونه است؟

اکنون چهار شهرستان استان زنجان در وضعیت زرد و چهار شهرستان دیگر نیز در وضعیت آبی از لحاظ شیوع بیماری کرونا قرار دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان، در حال حاضر شهرستان‌های زنجان، ماه‌نشان، طارم و خرم‌دره در وضعیت زرد کرونایی و شهرستان‌های ابهر، سلطانیه، خدابنده و ایجرود نیز در وضعیت آبی کرونا قرار دارند.

طبق آخرین آمار کرونا در استان زنجان، امروز (۸ بهمن‌ماه) ۱۴۳ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند که طی ۲۴ ساعت گذشته، موارد مثبت بستری کرونا در بیمارستان‌های استان زنجان ۵ مورد بوده است.

از ابتدای شیوع کرونا تاکنون بستری تجمعی بیماران مبتلا به کرونا در استان  ۱۹ هزار و ۲۱ نفر بوده و موارد مثبت بستری بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی در این بازه زمانی نیز ۶۷۷۰ مورد بوده است.

همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته ۷۸ مورد مثبت سرپایی شناسایی شده و از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۳۷ هزار و ۳۳۵ مورد مثبت سرپایی بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی به بیماری کرونا مبتلا شدند.

متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته دو بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست دادند و از ابتدای شیوع کرونا تاکنون مجموع بیماران فوت شده در استان زنجان به ۱۱۳۰ نفر رسیده است.

گفتنی است، مجموع موارد مثبت ترخیص ‌یافته ۵۵۹۱ مورد و همه موارد مثبت کرونا بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی از زمان شیوع ویروس کرونا در استان تاکنون ۴۴ هزار و ۱۰۵ مورد بوده است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۸ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99110805622
  • خبرنگار : 50167