مدیرکل بهزیستی قم، در آیین افتتاح این مرکز عنوان کرد: پیرو برنامه ریزی سازمان بهزیستی کشور مقرر شد در هر استان یک مرکز جامع درمان و بازتوانی معتادان افتتاح و راهاندازی شود که تاکنون در ۶ مرکز استان این مرکزها افتتاح شده است.
پهلوانی افزود: امروز افتتاح ۲۳ مرکز دیگر، در مراسمی با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رئیس سازمان بهزیستی کشور، دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، معاون اجتماعی قوه قضاییه و جمعی از مسئولان کشوری و لشکری انجام شد.
وی با اشاره به راه اندازی این مراکز با مجوز بهزیستی و مدیریت بخش غیردولتی افزود: در استان قم این مرکز با مجوز و نظارت این اداره کل و توسط بخش خصوصی در زمینی به مساحت ۵۲۰۰ متر مربع، با زیربنای ۱۳۰۰ متر مربع و ظرفیت اسمی ۱۰۰ تَن (که مرکز تا ۱۷۰ تن نیز قابلیت افزایش ظرفیت دارد) و سرمایهگذاری ۱۴ میلیارد ریال توسط بخش خصوصی راهاندازی شد.
مدیرکل بهزیستی قم خاطرنشان کرد: همچنین هر دوره، ظرفیت کارگاهی، آموزش مهارتهای فنیوحرفهای به ۲۰ معتاد بهبودیافته را، دارد.
وی درباره فعالیت مرکز جامع درمان معتادان گفت: طول درمان فرد معتاد در این مراکز به مدت یک سال است و در طول این مدت افراد پذیرششده تحت درمان تخصصی، خدمات روانشناسی، پزشکی، آموزشهای شغلی و غیره قرار خواهند گرفت و در کنار این خدمات خانواده افراد پذیرششده هم به مدت یک سال از خدمات آموزشی برخوردار می شوند.
پهلوانی اظهار کرد: در صورت کسب مهارت و اشتغال افراد بهبودیافته، به هریک از این افراد ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت خواهد شد تا زمینه استقلال و خودکفایی بهبودیافتگان فراهم شود.
وی با اشاره به مطالعات متعددی که در زمینه روش های درمان معتادان صورت گرفته است، گفت: ایجاد این مراکز نقش چشمگیری در خصوص عدم بازگشت بهبودیافتگان به مصرف مواد خواهد داشت و امیدواریم بتوانیم با استفاده از خدمات تخصصی این مرکز همچون پزشک، روانشناس، مددکار، مربی فنیوحرفهای و... درمان موفق را تا ۴۰ درصد افزایش دهیم.
در این مراسم وهبی زاده صاحب امتیاز مرکز ماهور گزارشی از فرآیند انجام شده و روال پذیرش و درمان مرکز مذکور ارایه کرد.
لازم به ذکر است، مرکز جامع درمان و بازتوانی معتادین «ماهور» قم در کلیومتر ۲ جاده قدیم قم-تهران افتتاح و راه اندازی شد.
انتهای پیام