بحرالعلومی در نشست هماهنگی برگزاری اولین جشنواره کالاهای فرهنگی در اردبیل اظهار کرد: در استان اردبیل به وسع و توان نیروهای کار بلد و همچنین هنرمندان و علاقمندان به بخش فرهنگ، تولید محصولات متنوع در دستور کار قرار گرفته که بسیاری از این محصولات در مسیر تبلیغ و عرضه با مشکل روبهرو هستند.
وی تصریح کرد: نمونه این کالاهای با ارزش فرهنگی و تمدنی استان گلیم، قالیچه، فرش و ورنی است که از گذشتگان به یادگار مانده و همچنان هنرمندانی در این عرصه فعالیت میکنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل به ثبت این آثار در سطح ملی و حتی جهانی اشاره کرد و گفت: خوشحال هستیم که شهرهای عنبران و اصلاندوز در این استان به عنوان شهر ملی تولید گلیم و ورنی مشهور شده و نام و آوازه ملی پیدا کردند.
بحرالعلومی افزود: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در قالب جشنواره کالاهای فرهنگی تلاش میکند تا این ظرفیتها و پتانسیلهای بینظیر را احصا کرده و به نوعی به علاقمندان معرفی کند.
وی فرصت ارسال آثار توسط هنرمندان و اهالی فرهنگ را تا 20 بهمن اعلام کرد و ادامه داد: در مدت 10 روز از 20 بهمن تا 30 این ماه بررسی و ارزیابی داوران از آثار رسیده انجام میشود تا اختتامیه جشنواره را تا پنجم اسفند شاهد باشیم.
بحرالعلومی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: قطعا این مسیر در آینده ادامه خواهد یافت و امیدواریم با حمایت از تولید کالاهای بومی و محلی فرهنگی و هنری بتوانیم در این عرصه شایسته عمل کنیم.
وی بیان کرد: به رغم همه مشکلاتی که در کشور وجود دارد، بخش فرهنگ و هنر مغفول و مظلوم واقع نشده بلکه در استان سعی و تلاشمان بر این است تا با یک رویکرد و بینش جدید با همراهی اصحاب فرهنگ و هنر بتوانیم فعالیتها را در این بخش گسترش داده و رو به جلو حرکت دهیم.
انتهای پیام