مجمع عمومی کمیته ملی المپیک

تصویب کلیات شاخص های توزیع بودجه توسط مجمع/ اعتراض گلف به سهم زیاد کشتی!

شاخص های توزیع بودجه کمیته ملی المپیک برای سال ۱۴۰۰ مورد تصویب قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، در مجمع عمومی کمیته ملی المپیک سید عبدی افتخاری عضو هیات اجرایی و رییس کمیسیون مدیریت و برنامه ریزی در مورد بررسی شاخص های بودجه ۱۴۰۰ فدراسیونها تاکید کرد: جلسات متعددی را برای بودجه برگزار کردیم و نظر کارشناسی زیادی گرفتیم و جمع بندی نهایی در هیات اجرایی انجام گرفت. پنج ضریب مثبت را برای توزیع اعتبارات در نظر گرفتیم. مدال آوری در المپیک، بازی های آسیایی دوره قبل و المپیک جوانان، ضریب نفرات، ضریب تراکم در مسابقات برون مرزی،  ورزش های پایه و پر مدال و مدیریت، ضریب های مثبت هستند. همچنین ضریب منفی از جمله مسئله دوپینگ را نیز در نظر گرفتیم.

او ادامه داد: خواهش می کنم دوستان با تصویب کلیات و اختیار دادن به هیات اجرایی، اجازه دهند بتوانیم در زمان باقی مانده کار را تکمیل کنیم و توزیع اعتبارات را در سال ۱۴۰۰ براساس آن انجام دهیم.

صالحی امیری در ادامه بیان کرد: اگر بودجه ۲۰۰ میلیاردی ما به تصویب برسد بین ۲۰ تا ۲۰۰ درصد افزایش بودجه خواهیم داشت و میانگین رشد حدود ۵۰ درصد خواهد بود. اگر اعضای مجمع با کلیات موافق باشند با حضور کارشناس ها و برخی روسای فدراسیون ها کار نهایی شدن شاخص ها را تا اسفند تمام می کنیم و اگر موافقت نشود مجبوریم با همان سیستم سنتی کار کنیم. از مخالفان و موافقان یک نفر صحبت کند.

* گودرزی: تبعیض بین فدراسیون ها زیاد است

مهدی گودرزی رییس فدراسیون ترای اتلون که نظر مخالف داشت گفت: بین فدراسیون هایی که مدال المپیک می گیرند و مدال نمی گیرند تبعیض زیاد است و ما فدراسیون هایی که در حال کار هستیم با این شرایط عملا چیزی برای آینده نمی کاریم.

عزیزی: یک ششم بودجه سهم یک فدراسیون است

حمید عزیزی رییس فدراسیون گلف گفت: ضمن موافقت با کلیات آن یک پیشنهاد هم دارم. انضباط مالی و شفافیت در کمیته ملی المپیک حاکم شده است اما دو پیشنهاد دارم. توزیع اعتبارات از توازن برخور دار نیست. خود آقای صالحی امیری عنوان کرد یک ششم بودجه به یک فدراسیون داده شده است. جدول توزیع اعتبارات به گونه ای باشد که سقف هر فدراسیون ۵ درصد باشد.  کمک به فدراسیون ها هم متوزان باشد و هر فدراسیون به طور مساوی از کمک برخوردار شود و اینطور نباشد که یک فدراسیون ۳۰ درصد افزایش کمک داشته باشد و یک فدراسیون ۲۰۰ درصد افزایش داشته باشد.  
صالحی امیری در واکنش به پیشنهاد عزیزی گفت: هیچ چیز در کمیته پنهان نیست و همه چیز شفاف است. دانستن میزان هزینه‌های جاری و عمرانی، کمک  به پیشکسوتان و پرداخت‌ها حق اعضای مجمع و رسانه و افکار عمومی است. به کشتی ۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و به فدراسیون‌های کارگری، دانشجویی و دانش آموزی حداقل‌ها را یعنی ۱۰۰ میلیون دادیم. برخی از روسای فدراسیون‌ها تماس گرفتند و نسبت به توزیع اعتراض داشتند. کشتی هدف اول ما در المپیک توکیو است. وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک روی کشتی حساسیت دارند اما دنبال حواشی نیستیم. شما اعضای مجمع نیز می توانید موافق نباشید تا ما این سیاست را تغییر می‌دهیم

طباطبایی رییس فدراسیون. بسکتبال نیز گفت: برای رشته های تیمی نیز ضریبی مانند رشته های پر مدال در نظر بگیرید.

در نهایت اعضای مجمع با کلیات شاخص های بودجه موافقت کردند و اختیار را به هیات اجرایی دادند که شاخص ها را نهایی کند.


انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۵ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 99110502952
  • خبرنگار : 71468