البرز باز هم فوت ناشی از کرونا نداشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز، گفت: خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته، مورد جدید فوت قطعی در اثر کرونا ویروس، در استان ثبت نشده است.

دکتر محمد فتحی در خصوص آخرین وضعیت کرونا در البرز، گفت: از دیروز تا امروز پنجم بهمن ماه   ۳۷ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده‌اند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مجموع کل  موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک، از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز در استان البرز  ۲۹ هزار و ۹۰۷ نفر  است.

فتحی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۲۸۵ نفر شامل موارد  قطعی، محتمل و مشکوک، در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد، ابتلای  ۶۹  نفر به بیماری  کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.

فتحی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۲۶ هزار و ۹۷۳  نفر  از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۵ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۱:۱۴
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 99110502941
  • خبرنگار : 50022