مخالفت کمیته فنی شورای ترافیک با جمع آوری پل خیبر اراک

رییس کمیسیون خدمات شهری، محیط زیست و سلامت شورای شهر اراک گفت: در جلسه بررسی جمع آوری پل خیبر، کمیته فنی شورای ترافیک به دلیل مباحث ترافیکی با جمع آوری مخالفت کرد.

طوفان محمدی ۲۹ دیماه در صحن رسمی شورای شهر اراک با بیان اینکه هوای پاک ابتدایی ترین نیاز شهروندان است و باید این نیاز تامین شود، اظهار کرد: در سال های گذشته تلاش بسیاری برای متوقف شدن سوزاندن مازوت در نیروگاه حرارتی شازند صورت گرفت و تعداد روزهای سالم و پاک شهر اراک افزایش یافت، اما چگونه است که امروز برای تامین برق و گاز به مشکل خورده ایم و در مدار مازوت سوزی قرار گرفته ایم؟

وی با اشاره به اینکه با همه این تلاش ها برای بهبود وضعیت شاهدیم که کارگروه طرح جامع کاهش آلودگی هوای کلانشهر اراک مجوز سوخت ۲ میلیون لیتر مازوت در روز را صادر می کند، گفت: مسلما این شرایط آثار سوئی به همراه خواهد داشت، بسیاری از بیماری های مغزی، روانی، سقط جنین و سرطان و ... را به دنبال دارد و در این راستا سازمان محیط زیست برای حفظ محیط زیست منفعلانه و ضعیف عمل کرده است.

محمدی با تاکید بر اینکه چه کسی پاسخگوی عواقب ناشی از سوزاندن مازوت در شهر خواهد بود، گفت: شورای شهر تاثیر بالایی در برخی تصمیمات ندارد، اما باید پاسخگوی مردم باشیم، سال گذشته دو واحد از نیروگاه تعطیل بود، چرا با مشکل تامین برق مواجه نبودیم و چرا نیروگاه فاقد فیلتراسیون است و محیط زیست به موضوع ورود نکرده است؟

وی افزود:  در حال حاضر در مسئله معاینه فنی کار ویژه ای انجام نمی شود در حالی که باید استانداردها ارتقا یابد و باید طرحی برای خودروهای آلاینده اعمال شود، از طرفی شهر اراک نیازمند توسعه حمل و نقل عمومی است، .۰ سال از بهره برداری اتوبوس ها گذشته است و اخیرا ۱۶۰ اتوبوس به ۸۰ اتوبوس کاهش یافته است، همچنین ناوگان تاکسی رانی نیز فرسوده است ولی می توان با ارائه تسهیلات این ناوگان را بازسازی کرد.

محمدی در خصوص جلسه بررسی جمع آوری پل خیبر بیان کرد: در جلسه کمیته فنی شورای ترافیک موضوع ساماندهی خیابان و میوه فروشان مطرح شد، همچنین اعلام شد اگر پروژه ۲۴ متری اجرایی شود پل خیبر به راحتی قابل برداشتن است، به همین دلیل کمیته فعلا به دلیل مباحث ترافیکی برداشتن پل مخالفت کرده است.

به گزارش ایسنا، در این جلسه، علی جعفر محصولی دیگر عضو شورای شهر اراک تصریح کرد: در حال حاضر ۵۰ درصد انرژی به دلیل تعطیلی مدارس و دانشگاه ها و دورکاری و ... مصرف نمی شود، همچنین ۳۰ تا ۴۰ درصد ترددها کمتر شده و هوا نیز در شرایط مطلوبی قرار دارد، به همین دلیل جای تعجب است که چرا مسئله قطع برق یا تهدید قطع گاز و استفاده از مازوت مطرح می شود.

وی گفت: مسئولان مردم را چه فرض کرده اند که برای آلودگی هوا توجیهات عجیبی مطرح می کنند و چه کسی پاسخگوی این وضعیت در کشور خواهد بود؟

در این جلسه ایرج رضایی دبیر شورای شهر اراک با بیان اینکه روز هوای پاک را نباید به اراکی ها تبریک گفت، افزود: اراک در آلوده ترین روزهای خود به سر می برد و گوش شنوایی هم نیست و تنها راه چاره و راه رهایی از این وضعیت اجرای بی کم و کاست طرح جامع کاهش آلودگی هوای کلانشهر اراک است.

به گزارش ایسنا، در این جلسه نامه های واصله از کمیسیون ها نیز مطرح شد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۹ دی ۱۳۹۹ / ۲۰:۱۰
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99102921612
  • خبرنگار : 50210