مدیر کل امور عشایری استان:

میزان تولید گوشت توسط عشایر خراسان شمالی ۳۰۰۰ تن افزایش یافت

مدیر کل امور عشایری خراسان شمالی گفت: میزان تولید گوشت توسط عشایر این استان بیش از سه هزار تن افزایش یافت.

محمدرضا قلی پور در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: میزان تولید گوشت قرمز توسط عشایر خراسان شمالی تا پایان سال ۹۵، پنج هزار و ۵۹۳ تن بوده است.

به گفته وی این میزان به هشت هزار و ۸۰۰ تن رسیده است.

قلی پور افزود: یکی از مهمترین علل افزایش تولید گوشت در استان پرداخت تسهیلات ارزان قیمت بوده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه اصلاح نژاد دام های عشایری یکی از نیازهای اساسی دامداران عشایر این استان است، گفت: متاسفانه در حال حاضر دام های عشایری این استان تک قلوزا هستند که این امر بهره وری تولید را کاهش می دهد و باید به سوی اصلاح نژاد و چند قلوزایی دام های عشایری استان پیش رفت.

این مقام مسئول افزود: در حال حاضر تعداد خیلی کمی از دامداران عشایری به این سو پیش رفته اند اما اگر بتوانیم ۱۰ درصد از دام های عشایری را تحت پوشش این طرح قرار دهیم تا اندازه زیادی موفق به افزایش تولید شده ایم.

قلی پور ادامه داد: اما برای اجرای این طرح جمعیت عشایری استان نیاز به تسهیلات ارزان قیمت دارند تا بتوان پروژه را به مرحله اجرا درآورد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۹ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۰۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99102921049
  • خبرنگار : 50046