به گزارش ایسنا به نقل از ورایتی، همه گیری ویروس کرونا چالش های بسیاری را در زمینه تماشای فیلم های واجد شرایط و همچنین رای دادن به آنها ایجاد کرده و به همین دلیل امسال کمیته مقدماتی شاخه بهترین فیلم بین المللی جوایز سینمایی اسکار از طریق یک رای گیری مخفی، ۱۵ فیلم راه یافته به فهرست کوتاه این شاخه را انتخاب خواهد کرد، در حالی که در سال های گذشته فهرست کوتاه این شاخه شامل ۱۰ فیلم بود.
همچنین در سال های گذشته، رای گیری مقدماتی به صورت شخصی انجام می شد اما امسال به دلیل نگرانی های مرتبط با همه گیری ویروس کرونا، این رای گیری به صورت مجازی برگزار خواهد شد و در نتیجه کمیته اجرایی اسکار بین المللی برای افزایش تعداد فیلم های حاضر در فهرست کوتاه نشستی برگزار نخواهد کرد.
از سال ۲۰۰۸، پس از اعلام فیلم هایی که بیشترین تعداد آراء را در شاخه بهترین فیلم بین المللی کسب کرده اند، کمیته اجرایی اسکار بین المللی در جلسه ای پشت درهای بسته با بحث و گفتگو در نهایت فیلمهای راه یافته به فهرست کوتاه اسکار بین المللی (فیلم غیرانگلیسی زبان) را انتخاب می کردند و می توانستند فیلم هایی که از نظر آکادمی دور مانده است به فهرست وارد کنند که نمونه آن فیلم «زیبایی بزرگ» بود که مورد تائید آکادمی قرار نگرفت اما توسط کمیته اجرایی اسکار خارجی وارد رقابت شد و به اصطلاح «نجات» یافت و در نهایت نیز برنده این شاخه نام گرفت.
اما بر اساس قانون جدید، ۱۵ فیلمی که بیشترین آراء را کسب کرده باشند به فهرست کوتاه اسکار بین المللی راه خواهند یافت و کمیته اجرایی اسکار جلسهای، برای اضافه کردن تعداد فیلم های فهرست کوتاه و به اصطلاح «نجات» برخی فیلم ها و جبران حذف آنها در مرحله مقدماتی رای گیری نخواهد داشت.
فهرست کوتاه نامزدهای شاخه بهترین فیلم بین المللی نود و سومین دوره جوایز سینمایی اسکار روز ۹ فوریه (۲۱ بهمن) اعلام می شود.
امسال رکورد غیررسمی ۹۳ کشور، فیلم های خود را برای رقابت در شاخه بهترین فیلم بین المللی (غیرانگلیسی زبان) به آکادمی اسکار معرفی کرده اند.
فهرست نامزدهای نهایی اسکار ۲۰۲۱ روز ۱۵ مارس (۲۵ اسفند) اعلام می شود و مراسم پایانی نود و سومین دوره جوایز سینمایی اسکار نیز ۲۵ آوریل ۲۰۲۱ (۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ ) برگزار خواهد شد.
انتهای پیام