به گزارش ایسنا، جشنواره رویش به عنوان عرصە تجلی توانمندیها و استعدادهای ارزشمند کانونهای فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی بستر مناسب برای انعکاس ظرفیتهای قابل توجه کانونها است.
بیتردید برای تبلور شعار فصل شکوفایی، برگزاری شایستە جشنوارههای رویش دانشگاهی گامی مهم به شمار میآید که با مشارکت و همکاری دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور محقق خواهد شد.
بر این اساس دانشگاهها بر مبنای سیاستها و راهبردهای مدون جشنواره و طبق زمانبندی تعیین شده نسبت به برگزاری جشنوارههای رویش دانشگاهی طبق این دستورالعمل اقدام کرده و برگزیدههای بخشهای مختلف و نیز آثار و دستاوردهای کانونی خود را پس از انجام ارزیابی و داوری به دبیرخانە جشنوارە ملی رویش معرفی میکنند.
بخش رقابتی دومین جشنواره دانشگاهی رویش با هدف شناسایی و تشویق برگزیدگان عرصههای مختلف کانونهای فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی و بخش غیررقابتی با هدف معرفی چهرههای موفق کانونی، نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای کانونها و کارگاهها و نشستهای آموزشی بهصورت مجازی برگزار میشود.
گفتنی است، نهادینهسازی هویت کانونهای فرهنگی و هنری در دانشگاهها، شناسایی و معرفی استعدادهای شاخص و ناب دانشجویی در حوزە کانونها، تشویق و ترغیب جامعە دانشگاهی به فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی و ترویج فعالیت گروهی و داوطلبانه در دانشگاهها، از جمله اهداف برگزاری جشنواره دانشگاهی رویش است.
قابل ذکر است دستاوردهای فردی (صنایعدستی، هنرهای تجسمی، عکس، فیلمنامه، نمایشنامه، ادبی و موسیقی)، دستاوردهای گروهی (فیلم، تئاتر و موسیقی)، کانونهای فرهنگی، هنری و اجتماعی، طرحها و ایدههای فرهنگی برگزیده از جمله محورهای بخش رقابتی دومین جشنواره دانشگاهی رویش است.
همچنین دستاورد کانونها، کارگاهها و نشستهای آموزشی و معرفی چهرههای موفق کانونی از جمله محورهای بخش غیررقابتی دومین جشنواره دانشگاهی رویش است.
علاقهمندان به شرکت در نهمین جشنواره ملی رویش و دومین جشنواره رویش دانشگاهی میتوانند آثار خود را تا ۲۰ بهمن امسال به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با دبیرخانه جشنواره میتوانند با شماره تلفن؛ ۳۳۰۵۲۷۷۳ تماس بگیرند.
انتهای پیام