دکتر «محمد نوذری» در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان استان خواستار تدوین سند سلامت جوانان استان شد و اظهار کرد: این سند با محوریت دانشگاه علوم پزشکی، ورزش و جوانان و حوزه اجتماعی استان انجام شود و باید در این زمینه برنامه ریزی و هماهنگی های لازم انجام شود.
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت جوانان خلاق و توانمند در تشکیلات سازمان های مردم نهاد، گفت: این سازمانها میتوانند در کاهش آسیبهای اجتماعی استان نقش موثری ایفا کنند.
معاون استاندار ایلام از سازمان های مردم نهاد استان ایلام به عنوان مهمترین عامل در کاهش آسیبهای اجتماعی نام بردو گفت: در چند سال اخیر تعداد این سازمان ها از ۲۷۵ به ۴۸۸ سازمان افزایش یافته است.
نوذری افزود: تمامی دستگاه های اجرایی استان باید با هم فکری و هم افزایی برای کاهش آسیب های اجتماعی و توجه به حوزه جوانان توان خود را به کار گیرند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام گفت: فعالیت در حوزه جوانان تنها با اهتمام و داشتن برنامه ریزی منسجم از سوی مدیران موفقیت آمیز خواهد بود.
نوذری تصریح کرد: برای کاهش میزان آسیب های اجتماعی استان تاکنون پنج واحد تسهیلگر در مناطق محروم استان ایلام از جمله شهرستان ملکشاهی راهاندازی شده است.
نوذری با بیان اینکه جمعیت جوان ایلام ۲ درصد بالاتر از میانگین کشوری است، تاکید کرد: ۲۷ درصد از مجموع جمعیت استان را جوانان تشکیل می دهند که این میزان در کشور ۲۵ درصد است.
وی ادامه داد: هر جامعهای که تعداد جوانان آن بیشتر باشد، به طور قطع در بسیاری از حوزه ها موفق تر خواهد بود.
معاون استاندار ایلام گفت: مدیران دستگاههای اجرایی استان نباید از مقوله اشتغال و مسائل اجتماعی جوانان غافل شوند و به این حوزه نیز توجه ویژه داشته باشند.
نوذری خواستار تقدیر از دست اندرکاران و فعالان حوزه ورزش و جوانان استان شد و افزود: فرمانداران و مدیران دستگاههای اجرایی که فعالیتهای شاخص و برجسته ای در حوزه جوانان داشته اند در پایان سال ۹۹ تقدیر میشود.
انتهای پیام