به گزارش ایسنا، سیدرضا صالحیامیری، رئیس کمیته ملی المپیک همراه با برخی از اعضای هیات اجرایی از فدراسیون هاکی دیدار کرد.
صالحی امیری گفت: سیاستی را دنبال میکنیم که ۱۰ تا ۱۵ نفر از قهرمانان ایران با سیاست جانشینپروری استخدام کمیته ملی المپیک شوند که این اتفاق در سال ۱۴۰۰ میافتد. نکته مهم دوم این است که بتوانیم ایدههای جدیدی را وارد دستگاه بکنیم تا در خور شأن نظام اسلامی ایران ظاهر شویم.
او با بیان اینکه مجموعه مدیران ما کسانی هستند که سالیان طولانی در ورزش خاک خورده و تلاش کردهاند، افزود: انگیزهمان از حضور در فدراسیونها بیشتر تلاش برای قدردانی از زحمات عزیزان است. حضور قدیمی جهش جدیدی در هاکی ایجاد کرد البته باید از همه گذشتگان مخصوصا مرحوم شفیع یاد کنیم. معتقدم هیات رئیسه فعلی هاکی میتواند جهش بزرگی در هاکی ایجاد کند و هاکی در تراز رشتههای بزرگ ما قرار بگیرد.
رئیس کمیته ملیالمپیک در مورد منابع مالی ورزش ایران گفت: همه از منابع وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک آگاه هستیم که محدود و مطالبات بسیار زیاد است. اگر منابع قبلی را داشتیم اما با جهش ارز و گرانی چند برابری مواجه نمیشدیم امروز شرایط متفاوت بود اما افزایش اعتبار ما ۳۰ درصد بود در حالی که درخواست فدراسیونها خیلی بیشتر است. در چنین شرایطی پاسخ به مطالبات ۵۳ فدراسیون خیلی سخت است.
او دراین زمینه افزود: در این شرایط مجلس باید به کمک ورزش بیاید. خوشبختانه مجلس با نگاهی روشن و آگاهانه راجع به ورزش قضاوت میکند که از آنها تشکر میکنم. راه دوم اسپانسر است، اکثر کشورها بدون استثنا منابعشان خارج از دولت است. راه سوم شهرداری هاست.
او به راههای تامین مالی ورزش اشاره و بیان کرد: اول انتظارمان از مجلس، دوم نهادها اقتصادی، دستگاه ها و کارخانجات و سوم شهرداریهاست. در همه دنیا شهرداری ها مسئولیت قبول میکنند که خوشبختانه هاکی در جمع خود از حضور عضو شهرداری نیز بهرهمند است و با این هیات رئیسه میتواند الگویی برای فدراسیونهای دیگر باشد.
صالحی امیری خواستار حذف مالیات از فدراسیونهای ورزشی شد و گفت: از مجلس انتظار میرود که در جهت حذف مالیات از فدراسیونهای ما تلاش کند. هیچ جای دنیا فعالیت فرهنگی مشمول مالیات نمیشود و حتی در جهت کاهش هزینهها به آنها کمک میکنند. نهادهای اقتصادی اگر در جهت توسعه ورزش قهرمانی و همگانی به ورزش کمک کنند از مالیات آنها کم میشود نه اینکه از فدراسیونها مالیات بگیریم. کجای دنیا از نهادی که برای تولید ورزش، نشاط و غرور تلاش میکند، مالیات میگیرند؟ این فقط در ایران وجود دارد.
صالحیامیری گفت: فدراسیونها هنوز درگیر مالیات هستند و به نظر میرسد حالا که بودجه در مجلس است، یک ماده واحده گنجانده شود مبنی بر اینکه دستگاهها بودجه خود را برای ورزش هم بگذارند و دوم اینکه فدراسیونها از مالیات معاف شوند. اگر این تبصره با حمایت مجلس صورت بگیرد بزرگترین خدمت به ورزش خواهد شد در این صورت جهشی در ورزش خواهیم دید.
انتهای پیام