استاندار خراسان جنوبی:

داشتن برنامه، رمز تخصیص درست اعتبارات و موفقیت کاری مدیران است

استاندار خراسان جنوبی گفت: مدیران برای موفقیت در حوزه اجرایی باید برنامه داشته باشند چراکه بدون برنامه فقط بودجه، اعتبارات، وقت و انرژی به هدر رفته و کاری از پیش نمی‌رود.

حمید ملانوری، شامگاه پنجشنبه ۱۸ دی در نشست شورای اداری شهرستان فردوس افزود: مدیران برای این که برنامه درست و مفید داشته باشند باید مطالعه درستی از وضعیت پیرامونی در راستای وظایف سازمانی خود داشته باشند و با اولویت‌بندی قدم بردارند.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: شناسایی فرصت‌ها و نیازها همچنین برداشتن قدم‌ها به شکلی که پیشرفت را حس کنیم و مردم هم این تحول را درک کنند و از طعم شیرینش لذت ببرند، مهمترین اصلی است که در برنامه‌ریزی باید مورد توجه قرار گیرد. 

استاندار خراسان جنوبی گفت: مهمترین و ماندگارترین اقدامی که مدیران می‌توانند انجام دهند، ایجاد خرد جمعی است.

وی تصریح کرد: ما باید باعث ایجاد خرد جمعی شویم و در قالب حرکت‌های جمعی، تفکر توسعه‌ای و پیش رفتن در مسیر تدبیر و فکر را ترویج کنیم.

ملانوری افزود: تحرک و پویایی در سایه همدلی و همراهی رمز موفقیت بوده و هنر مدیران تبدیل تهدیدها به فرصت است.

وی اظهار کرد: مدیران موفق برای توفیق خود و دیگران مسیر را باز می‌کنند و راه می‌سازند و قدمی برمی دارند که نتیجه داشته باشد و مردم آن را حس کنند.

وی، هدف اصلی از طراحی و راه‌اندازی ستاد توسعه خاوران را تجمیع همه ظرفیت‌های موجود اعم از منابع انسانی، طبیعی، کشاورزی و گردشگری برای توسعه استان عنوان کرد و افزود: اصلی‌ترین انگیزه ما برای طراحی و اجرای این ستاد، این است که همه ظرفیت‌های استان را گردآوری کنیم.

استاندار خراسان جنوبی گفت: امروز نه فرصتی برای از دست دادن داریم و نه کمبودی به لحاظ علم و دانش لذا باید افراد توانمند در کنار صنعت و معدن، کشاورزی و سایر ظرفیت‌ها قرار گیرند و به سمت توسعه پایدار، همه جانبه و متوازن حرکت کنیم که شغل ایجاد و معیشت مردم را تامین کند.

ملانوری تصریح کرد: نباید به احداث زندان‌ها افتخار کنیم بلکه باید به احداث کارخانه‌ها، مساجد و مراکز فرهنگی تمرکز کرده و بیشتر از گذشته فضای امن را برای ترویج فرهنگ و آموزش مردم ایجاد کنیم.

وی گفت: مدیران نباید پشت میز بنشینند بلکه مردم باید مدیران را ببینند و کارها و فعالیت‌های آنان را در جامعه حس کنند.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: توصیه این است که در سایه وفاق، همدلی و همکاری و با استفاده از همه ظرفیت‌ها، ائمه‌ جمعه، نمایندگان مجلس، نهادهای مدنی، ریش سفیدان، بانوان، جوانان و سایر ظرفیت‌ها انرژی مثبت به یکدیگر منتقل کنیم و به سمت توسعه استان پیش برویم. 

وی گفت: عمر مدیریتی ما تمام خواهد شد لذا باید در همین مدت کوتاه، کاری کنیم که جامعه از نعمت‌ها به درستی برخوردار شوند. 

استاندار خراسان جنوبی درباره تامین آب شرب شهر باغستان گفت: این پروژه باید تا پایان سال جاری عملیاتی شود و مردم از طریق شبکه به ایستگاه‌های برداشت آب شرب سالم و بهداشتی متصل شوند.

وی با اشاره به موضوع تامین آب کارخانه نساجی فردوس اظهار داشت: یک کارخانه که ساختمان فاز دوم آن ساخته شده و تجهیزات توسط بخش خصوصی خریداری شده نباید برای تامین آب مورد نیاز متوقف شود لذا مسوولان پیگیر این موضوع باشند.

فردوس، پایلوت راه‌اندازی مجتمع‌های پرورش بلدرچین و کبک شود

ملانوری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ظرفیت شهرستان فردوس و استقبال شهروندان از واحدهای پرورش کبک و بلدرچین خانگی، از مشکلاتی گفت که این افراد با آن مواجهند و پیشنهاد داد: فردوس، شهرستان پایلوت راه‌اندازی مجتمع‌های پرورش بلدرچین و کبک باشد.

وی گفت: از آنجا که این افراد بعد از مدتی نسبت به توسعه واحد پرورش کبک و بلدرچین خود اقدام می‌کنند، پیشنهاد می‌شود مجتمع‌های پرورش و تولید کبک و بلدرچین در شهرستان راه‌اندازی شود.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: فردوس می‌تواند شهرستان الگو و پیشران در راه‌اندازی مجتمع‌های پرورش بلدرچین و کبک باشد.

وی گفت: هدف از راه‌اندازی این مجتمع‌ها، خارج شدن کار از حالت خانگی و سوق دادن افراد به سمت کار تخصصی و با رعایت ضوابط بهداشتی است.

ملانوری با اشاره به بهره‌برداری از ۲ ایستگاه فرستنده دیجیتال در مناطق روستایی فردوس گفت: تا سال آینده سراسر استان خراسان جنوبی زیر پوشش فرستنده‌های دیجیتال قرار خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل پراکندگی جمعیت باید فرستنده‌های بیشتری را در استان ایجاد کنیم و ۲ ایستگاهی که امروز در این شهرستان افتتاح شد هزار و ۵۰۰ نفر را زیر پوشش قرار می‌دهد.

انتهای پیام 

  • جمعه/ ۱۹ دی ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۹
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99101914202
  • خبرنگار :