رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سنندج:

10 کارگاه صنایع‌دستی در خانه حبیبی مشغول فعالیت هستند

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سنندج از کارگاه‌های صنایع‌دستی فعال در خانه حبیبی این شهرستان بازدید کرد.

 خداداد مولودی در بازدید از کارگاه‌های صنایع‌دستی فعال شهر سنندج اظهار کرد: خانه حبیبی از عمارت‌های تاریخی شهر سنندج بوده که 10 کارگاه صنایع دستی در آن مشغول به فعالیت هستند و زمینه‌ساز اشتغال برای بیش از 30 نفر را فراهم ساخته است.

وی به وضعیت کارگاه‌ها اشاره کرد و افزود: فعالیت این کارگاها به صورت تولیدی و آموزشی است و شامل رشته‌های؛ معرق و منبت کاری، سازسازی، آینه‌کاری، چرم‌دوزی و... است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سنندج کمبود فضا را در شهرستان سنندج را مشکل‌ساز دانست و عنوان کرد: با راه‌اندازی مجتمع صنایع‌دستی و خانه خلاق در این شهرستان مشکل کمبود فضا برای هنرمندان صنایع‌دستی رفع می شود.

مولودی با اشاره به لزوم پرداخت تسهیلات به صنعتگران و هنرمندان حوزه صنایع‌دستی، افزود: متاسفانه در طی سال‌های گذشته کمبود اعتبارات و عدم پرداخت تسهیلات به فعالان صنایع‌دستی، باعث دلسردی و تعطیلی برخی کارگاه‌ها شده است.پ

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۸ دی ۱۳۹۹ / ۱۵:۱۷
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 99101813871
  • خبرنگار :