استاندار خراسان جنوبی تاکید کرد:

استفاده از مصالح تولیدی خراسان جنوبی در پروژه‌های عمرانی دستگاه‌ها

استاندار خراسان جنوبی گفت: در پروژه‌های عمرانی دستگاه‌های اجرایی نیز باید مواد و مصالح تولیدی استان استفاده شود، مگر این که کالای لازم با کیفیت مورد نظر در داخل استان تولیدی نداشته باشد.

حمید ملانوری، امروز چهارشنبه ۱۷ دی در نشست شورای فرهنگ عمومی استان خراسان جنوبی که با حضور نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، افزود: شعارهایی که به تدبیر مقام معظم رهبری برای عناوین سال تعیین می‌شوند، بازه زمانی ندارد و اگرچه سال تمام می‌شود اما شعارها به عنوان راهبردهایی همیشگی در دستور کار قرار دارند.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: سند راهبردهای علمی و فرهنگی رونقِ جهش تولید در استان به عنوان بستر فرهنگی، نگاه استان به مقوله تولید را روشن می‌کند و با ایجاد این دید در جامعه، تکلیف دستگاه‌ها و وظیفه مردم در قبال تولیدکنندگان و در راستای تحقق شعار جهش تولید مشخص می‌شود.

استاندار خراسان جنوبی افزود: مهم‌ترین گام بعد از تدوین این سند و ابلاغ آن به حوزه‌های مختلف، این است که دستگاه‌های اجرایی و نهادهای متولی در زمینه تحقق اهداف این سند تلاش کنند.

وی گفت: دستگاه‌ها مکلفند، گزارش اقدامات خود را در راستای تحقق این سند، به دبیرخانه گزارش کنند تا در جلسات بعدی شورای فرهنگ عمومی ارائه شود.

ملانوری ادامه داد: تمامی دستگاه‌های اجرایی و نهادها باید طرح‌های فرهنگی مرتبط با حوزه کاری خود را نیز به دبیرخانه ارائه کنند تا در دستور کار شورا قرار گیرد.

استاندار خراسان جنوبی گفت: برای مثال اگر قرار است فرهنگ ترافیک در جامعه ارتقا یابد، لازم است دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری، آموزش و پرورش، سپاه، فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیروی انتظامی به کمک هم بیایند و هر کسی در حد بضاعت و وظیفه خود اقداماتی انجام دهد تا منجر به ارتقای فرهنگ ترافیک و رانندگی در استان شود.

وی، حمایت از تولید را از دیگر اهداف این سند برشمرد و گفت: به دستگاه‌های اجرایی تکلیف شده تا ساز و کارهای قانونی و بومی را در این زمینه تعریف کنند.

ملانوری ادامه داد: برای مثال در بحث توزیع ماسک، تکلیف بر برگزاری مناقصه بود که با همفکری دانشگاه علوم پزشکی، راهکار قانونی برای انجام این کار تعیین شد.

وی گفت: واحدهای داخل استان در حالی به تولید ماسک استاندارد می‌پردازند که ماسک‌های غیراستاندارد دیگر مناطق در مراکز مختلف، عرضه می‌شوند.

استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: به جهت حمایت از واحدهای تولیدی داخل استان، دانشگاه علوم پزشکی و سازمان صنعت، معدن و تجارت مکلف شدند نسبت به جمع‌آوری ماسک‌های غیراستاندارد از سطح مراکز عرضه اقدام کنند و ماسک مورد نیاز از واحدهای تولیدی داخل استان که به تولید ماسک استاندارد می‌پردازند، تامین شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ماسک استاندارد مورد نیاز استان از واحدهای تولیدی داخلی و با قیمت هزار تومان عرضه می‌شود.

ملانوری افزود: در پروژه‌های عمرانی دستگاه‌های اجرایی نیز باید مواد و مصالح تولیدی استان استفاده شود، مگر این که کالای لازم با کیفیت مورد نظر در داخل استان تولیدی نداشته باشد.

وی بیان کرد: کیفیت کالا، تولید به موقع و قیمت رقابتی مناسب، سه اصل اساسی است که واحدهای تولیدی باید به آن توجه داشته باشند.

استاندار خراسان جنوبی همچنین به سفر معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به استان اشاره کرد و گفت: در این سفر، دو اتفاق رقم خورد؛ یکی یکپارچه‌سازی مدیریت دانشگاه‌های خراسان جنوبی و تعیین رییس دانشگاه بیرجند به عنوان رییس جامع دانشگاه‌های استان بود که به جهت اهمیت موضوع و تاثیری که در مدیریت دانشگاه‌ها دارد، شایسته است.

وی ادامه داد: اتفاق دوم، تغییر ساختار برخی دانشگاه‌های استان بود که این موضوع را به صلاح استان نمی‌دانیم و با این تصمیم مخالفت کرده‌ایم.

ملانوری با اشاره به این که این اقدام بدون هماهنگی با استان صورت گرفته است گفت: تمامی دستگاه‌ها موظف هستند در زمان دعوت از مسوولان ملی، مطالب و موضوعات مرتبط را با استانداری هماهنگ کنند تا ما به جهت مدیریت موضوع، بدانیم قرار است درخصوص چه مواردی بحث و گفت و گو شود.

ناصر نبی زاده، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی نیز در این جلسه بیان کرد: این سند در جلسه قبلی شورای فرهنگ عمومی مطرح شد و بر اساس نظرات، پیشنهادات و راهبردهای اعضا، مجدد مورد بررسی قرار گرفت.

حجت الاسلام و المسلمین سیدعلیرضا عبادی، نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با تایید کلیات سند، بیان کرد: سند به گونه ای تصویب شود که در هر زمانی پیشنهادات اعضا، قابل گنجاندن و اجرایی شدن باشد.

حسین خسروی، نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف نیز با بیان اینکه نامگذاری رهبری بر روی سال‌ها تشریفاتی نیست و هر کسی به اندازه وسع خود برای تحقق آن باید تلاش کند، خاطرنشان کرد: در بین راهکارهای متعدد مطرح شده برای جهش تولید در این سند، چند مورد انتخاب و برای اجرایی شدن آن‌ها زمان گذاری کنید و نهایتا نتایج کار را مورد بررسی قرار دهید.

در این نشست که به ریاست نماینده ولی فقیه در استان و با حضور تمامی اعضا برگزار شد، سیاست‌های سند راهبردهای علمی و فرهنگی رونقِ جهش تولید در استان مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت.

انتهای پیام 

  • چهارشنبه/ ۱۷ دی ۱۳۹۹ / ۱۵:۳۶
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99101713258
  • خبرنگار :