کم خرج ترین روش ثبت شرکت تضامنی را از دست ندهید!

 ثبت شرکت از مهم ترین اقداماتی است که هنگام شراکت و راه اندازی یک کسب و کار اداری باید انجام شود.

به گزارش ایسنا،بنابراعلام ثبت فردا، ثبت شرکت برای بهره مندی از مزایا و حقوق قانونی شرکت ها همچنین تعاملات مالی با شرکت های دیگر الزامی است. شرکت ها در انواع بسیار متنوعی بسته به نوع فعالیت و شرکا و محدوده مسئولیت آن ها دسته بندی و ثبت می شوند؛ مانند شرکت های سهامی، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی وغیره.

در این متن قصد داریم درباره شرکت های تضامنی و شرایط و مراحل ثبت آن ها اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم. چنانچه علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه آشنایی و ثبت این نوع از شرکت ها هستید، در ادامه با ما همراه باشید.

شرکت تضامنی چیست؟

هرگاه عده ای بخواهند شرکتی تاسیس کنند که ضمانت بیشتری داشته باشد و یک یا چند تن از شرکا مسئولیت و تعهدات شرکت را تضمین کند، شرکت را در نوع تضامنی ثبت می کنند. دراین نوع از شرکت ها اعتماد بین شرکا حرف اول را می زند؛ به همین سبب بیشتر اعضای یک خانواده یا کسانی که نسبت به یکدیگر اعتماد کامل دارند، اقدام به تاسیس این نوع شرکت می کنند.

طبق قانون شرکت تضامنی شرکتی است که تحت نام مخصوصی برای امور تجاری بین دو یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل می شود و اگر دارایی شرکت برای تادیه تمام قروض شرکت کافی نباشد، هر یک از شرکا مسئول پرداخت تمام قروض است.

تاسیس این نوع از شرکت ها به دلیل مسئولیت نامحدود مالی شرکا در پرداخت دیون شرکت و مواجهه با طلبکاران، ریسک بالایی دارد؛ اما از طرفی ثبت شرکت تضامنی برای شرکایی که سرمایه اولیه اندکی دارند و اعتماد کامل به یکدیگر دارند، مانند پدر و برادران، گزینه بسیار مناسبی است.

شرایط ثبت شرکت تضامنی چیست؟

در شرکت تضامنی حداقل شرکا دونفر و حداقل اعضای هیات مدیره یک نفر است. تعداد مدیران در شرکت تضامنی ممکن است یک نفر یا بیشتر باشد. سرمایه نقدی شرکت باید تادیه و سرمایه غیرنقدی به طور کامل تقویم و تسلیم شده باشد؛ وجود هیات نظار در این نوع از شرکت ها طبق قانون پیش بینی نشده است.

نام شرکت های تضامنی نام خاصی است که می بایست معرف نوع شرکت همچنین مسئولیت شرکا باشد. در اسم شرکت باید عبارت (شرکت تضامنی) ذکر شود همچنین اگر امکان استفاده از نام تمامی شرکا نباشد، باید بعد از اسم یکی از شرکا عبارتی از قبیل (و شرکا) یا (و برادران) قید شود.

برای ثبت شرکت تضامنی باید ابتدا شرکتنامه تنظیم شود. تنظیم شرکتنامه می بایست طبق قانون صورت بگیرد و شامل موارد زیر باشد:

. نام و نوع شرکت؛

. موضوع شرکت؛

. نشانی کامل شرکت؛

. اسامی شرکا و موسسین و شماره شناسنامه و محل اقامت آن ها؛

. سرمایه شرکت اعم از نقدی و غیرنقدی؛

. میزان سهم الشرکه شرکا؛

. نحوه تقسیم سود و زیان و فسخ شرکت وغیره.

پس از تهیه شرکتنامه نیاز به تهیه اوراق دیگری است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

.  تنظیم قرارداد مبنی بر ترسیم نحوه همکاری و توافق شرکا؛

. تهیه اساسنامه مبنی بر اصول و قواعد حاکم بر امور جاری و مدیریتی شرکت؛

. پرداخت سرمایه نقدی شرکا به حساب تعیین شده از سوی شرکت؛

. تقویم فهرست سرمایه غیرنقدی شرکا و تسلیم آن به دفتر شرکت پس از ارزیابی کارشناس رسمی.

مدارک ثبت شرکت تضامنی چیست؟

در این بخش به مدارکی که برای ثبت شرکت تضامنی نیاز دارید می پردازیم. مدارک لازم به شرح زیر است:

. دو نسخه شرکتنامه تکمیل شده؛

. دو نسخه تقاضانامه تکمیل شده؛

. دو نسخه اساسنامه تکمیل شده؛

. دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین؛

. دو نسخه صورتجلسه هیات مدیره؛

. اصل مجوز فعالیت از مراجع ذیربط در مواردی که ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد؛

. تصویر برابر اصل مدارک احراز هویت تمامی شرکا و مدیران؛

. تکمیل فرم تعیین نام؛

. اصل گواهی عدم سوءپیشینه برای امضای هیات مدیره؛

. اصل وکالتنامه وکیل دادگستری در صورتی که ثبت شرکت توسط وکیل صورت پذیرد.

مزایای ثبت شرکت تضامنی را دست کم نگیرید!

همانطور که گفته شد، شرکت های تضامنی به دلیل مسئولیت بی انتهای شرکا در قبال مسائل مالی شرکت و طلبکاران در بین کسانی طرفدار دارد که اعتماد کاملی به یکدیگر دارند. همین مسئله به این شرکت ها اعتبار و استحکام فوق العاده بالایی می بخشد.

اعتباری که در این شرکت ها وجود دارد سبب جلب نظر مخاطبین خواهد شد. به عبارت دیگر مهم ترین مزیت ثبت شرکت تضامنی همین اعتبار آن بین مخاطبین است.

از طرف دیگر این شرکت ها به دلیل اینکه سرمایه اولیه بسیار کمی نیاز دارند، برای راه اندازی کسب و کار تجاری بین اعضای یک خانواده بسیار مناسب تلقی می شوند. سرمایه اولیه این شرکت یک میلیون ریال است که با احتساب هزینه ثبت شرکت تضامنی بسیار ناچیز به حساب می آید.

شرکت تضامنی را چطور کم خرج ثبت کنم؟!

برای ثبت انواع شرکت ها مدارک و شرایطی مورد نیاز است که به آن ها اشاره کردیم. پس از فراهم کردن مدارک و شرایط لازم اگر در تهران هستید، باید توسط اداره ثبت شرکت ها اقدام کنید و برای خارج از تهران از طریق اداره ثبت اسناد برای ثبت شرکت تضامنی خود اقدام کنید.

چنانچه از کاغذ بازی های اداری خسته شده اید یا وقت کافی برای انجام امور ثبتی خود را ندارید، پیشنهاد می دهیم سری به سایت ثبت فردا بزنید و از تخصص وکلای خبره این مجموعه بهره مند شوید. با هزینه ای مقرون به صرفه شرکت تضامنی خود را ثبت کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • سه‌شنبه/ ۱۶ دی ۱۳۹۹ / ۱۶:۴۰
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99101612388
  • خبرنگار : 30054