مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان خبر داد

صدور ۸۷ موافقت اصولی و ۱۵ مجوز ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در آذربایجان شرقی

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی آذربایجان‌ شرقی از صدور ۸۷ موافقت اصولی و ۱۵ مجوز ایجاد زیرساخت‌های گردشگری طی ۹ ماه از سالجاری در استان خبر داد.

احمد حمزه‌ زاده در خصوص پروژه‌های سرمایه‌گذاری گردشگری استان اظهار کرد: پروژه‌های سرمایه‌ گذاری گردشگری استان در بخش‌هایی نظیر احداث مراکز اقامتی شامل هتل، هتل آپارتمان و مهان پذیر، مجتمع‌های گردشگری، سفره‌خانه‌های سنتی، اقامتگاه‌های بوم‌گردی، اردوگاه گردشگری، اقامتگاه‌های سنتی، مجتمع تفریحی و سرگرمی، محیط‌ها و پارک‌های طبیعت‌گردی و گردشگری عشایر در سطح استان متمرکز شده‌اند.

وی در خصوص طرح‌های پیشنهادی نیز بیان کرد: از میان ۸۷ پروژه سرمایه‌گذاری ۱۶ پروژه به احداث هتل و دو مورد به ایجاد هتل آپارتمان و مهمانپذیر، ۲۲ مورد به سفره‌خانه سنتی، ۲۵ مورد به ایجاد مجتمع گردشگری، هفت اردوگاه گردشگری، سه اقامتگاه بوم‌گردی، دو اقامتگاه‌ سنتی، یک طرح به ایجاد محیط‌ها و پارک‌های طبیعت‌گردی و گردشگری، سه مورد واحدهای پذیرایی و انواع غذاخوری‌های منفرد بین‌راهی، سه طرح به ایجاد مجتمع تفریحی و سرگرمی، یک مورد تاسیسات اقامتی و پذیرایی واقع در مجتمع‌های خدماتی و رفاهی بین‌راهی و دو طرح نیز به ایجاد مرکز آب ‌درمانی اختصاص‌ یافته است.

وی در ادامه حجم سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مذکور را بالغ‌ بر ۴۸۵ هزار و ۷۴۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: با اجرای ۸۷ پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری در استان، برای ۳۷۰۷ نفر به ‌صورت مستقیم فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.

 حمزه زاده خاطرنشان کرد: پروژه‌های سرمایه‌گذاری استان در شهرستان‌های تبریز، مرند، مراغه، شبستر، هشترود، بستان‌آباد، اهر، کلیبر، سراب، بناب، اسکو و هریس پس از طی مراحل لازم، مراحل اجرایی خود را آغاز خواهند کرد.

سرپرست معاونت گردشگری آذربایجان ‌شرقی نیز از صدور مجوز فعالیت در حوزه گردشگری سلامت برای سه دفتر خدمات مسافرتی استان خبر داد.

علیرضا بایرام زاده گفت: یکی از انواع مختلف صنعت گردشگری، گردشگری سلامت است که آذربایجان‌شرقی ظرفیتی غنی در این حوزه را دارا است که گردشگران بسیاری از کشورهای همسایه طی سال‌های گذشته با هدف دریافت خدمات درمانی به‌صورت مستمر به این استان و به مرکزیت تبریز سفرکرده‌اند.

وی با اشاره به این‌که آذربایجان شرقی از نظر پزشکی و تجهیزات بیمارستانی دارای ظرفیت‌های بالایی است، افزود: در راستای تقویت ظرفیت گردشگری سلامت استان برای سه دفتر خدمات مسافرتی از جمله فلامینگو پرواز، ساتراپ پرواز تاوریژ و اطلس سیب سلامت مجوز فعالیت در حوزه گردشگری سلامت صادر شد.

وی ادامه داد: دفاتر خدمات مسافرتی مذکور ضمن همکاری با مراکز درمانی داخل استان با شرکت‌های درمانی کشورهای همسایه در حال همکاری هستند تا روند ورود و حضور گردشگران خارجی حوزه سلامت را تسهیل کنند.

به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی، بایرام زاده گفت: جمهوری آذربایجان، جمهوری خودمختار نخجوان، ترکیه، عراق و ارمنستان از جمله بازارهای هدف آذربایجان‌ شرقی در حوزه گردشگری سلامت هستند که با سرمایه‌گذاری در این کشورها می‌توانیم زمینه ورود بیش‌ازپیش گردشگران سلامت را فراهم کنیم.

انتهای پیام

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۵ دی ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99101511154
  • خبرنگار :