یک مسئول اعلام کرد

تحصیل نزدیک به ۵۷ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان اصفهان

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری اصفهان از تحصیل ۵۶ هزار و ۹۵۰ دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان اصفهان خبر داد و گفت: ۱۹ درصد دانش آموزان اتباع خارجی در مدارس غیردولتی و ۸۱ درصد در مدارس دولتی استان تحصیل می کنند.

مهدی سلیمانی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: امسال ۵۶ هزار و ۹۵۰ دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان اصفهان تحصیل می کنند که ۵۲ درصد دانش آموزان پسر و ۴۷ درصد دختر هستند.

وی افزود: ۶۷ درصد دانش آموزان اتباع خارجی در استان در مقطع ابتدایی، ۲۲ درصد در مقطع متوسطه اول و ۱۱ درصد در مقطع متوسطه دوم تحصیل می کنند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری اصفهان با اشاره به اینکه سال گذشته ۵۵ هزار و ۷۹۲ دانش آموز در مدارس استان تحصیل می کردند، گفت: امسال به دلیل افزایش ورودی پایه اول ابتدایی، تعداد دانش آموزان اتباع خارجی در استان اصفهان افزایش یافته است.

وی با تاکید براینکه دانش آموزان اتباع خارجی در تمام مدارس استان و در کنار دانش آموزان ایرانی تحصیل می کنند، خاطرنشان کرد: ۱۹ درصد دانش آموزان اتباع خارجی استان در مدارس غیردولتی و ۸۱ درصد در مدارس دولتی تحصیل می کنند.

سلیمانی در خصوص دسترسی دانش آموزان اتباع خارجی به آموزش های مجازی، تصریح کرد: همچون برخی خانواده های ایرانی، برخی خانواده های اتباع خارجی هم به دلیل بضاعت مالی اندکی که دارند برای تهیه گوشی های هوشمند و دسترسی به آموزش های مجازی دچار مشکل هستند و یا در یک خانواده چند دانش آموز به صورت مشترک از یک گوشی استفاده می کنند. در این راستا تدبیری که آموزش و پرورش داشته این است که زمینه آموزش این دانش آموزان را با روش های دیگری به غیر از آموزش مجازی فراهم کند تا همزمان با سایر دانش آموزان بتوانند آموزش های لازم را دریافت کنند.

وی همچنین در مورد اشتغال به کار برخی از کودکان اتباع خارجی، گفت: چارچوب و تقسیم کار قانونمندی بین دستگاه های اجرایی در مورد کودکان کار، صرف نظر از تابعیت آنها وجود دارد و برای ساماندهی کودکان کار همه دستگاه ها ازجمله شهرداری، بهزیستی، نیروی انتظامی و ... وظایفی دارند تا کودکان کاری که در خیابان ها، پارک ها و معابر مشغول کار و عمدتا دستفروش هستند جمع آوری و ساماندهی شوند.

مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری اصفهان با بیان اینکه در میان کودکان کاری که از سطح شهر جمع آوری می شوند برخی از کودکان اتباع خارجی هم هستند، گفت: بعد از جمع آوری این کودکان توسط نهادهای متولی و تعیین هویت آنها، نسبت به تعیین تکلیف کودکان اتباع خارجی اقدام می کنیم و با بانک های اطلاعاتی که داریم برای واگذاری این کودکان به خانواده هایشان و اخذ تعهد برای تکرار نشدن این کار و خروج برای اشتغال در خیابان ها اقدام می کنیم.

وی خاطرنشان کرد: اگر در فرایند ساماندهی کودکان کار اتباع خارجی مشخص شود که هم فاقد مدرک اقامت معتبر هستند و هم به تعهدات قبلی خود عمل نکرده و این موضوع را تکرار می کنند، مجبوریم طبق ضوابط قانونی نسبت به تعیین تکلیف اقامت خانواده های این کودکان در کشور اقدام کنیم.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۵ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99101511046
  • خبرنگار :