یک مدرس حوزه و دانشگاه:

معرفی شان و منزلت حضرت زهرا برای رشد معرفتی و فرهنگی جامعه ضروری است

یک مدرس حوزه و دانشگاه گفت: ‎برای رشد فرهنگی و معرفتی جامعه لازم است در خصوص معرفی شان و منزلت مقام زن از رهگذر تبیین مقام سیده نسا العالمین بیش از پیش تلاش کنیم.

حجت‌الاسلام سید اسماعیل حسینی در گفت‌وگو با ایسنا و با تسلیت ایام شهادت فاطمه زهرا (س) با بیان شمه‌ای از فضایل حضرت زهرا سلام الله علیها این بانوی باعظمت را الگوی بی‌بدیل زنان و دختران عنوان‌ کرد و افزود: ‎برای رشد فرهنگی و معرفتی جامعه لازم است در خصوص معرفی شان و منزلت مقام زن از رهگذر تبیین مقام سیده نسا العالمین بیش از پیش تلاش کنیم.

وی به نقش زنان و دختران در رشد و بالندگی جامعه و همین‌طور اثر پذیری منفی جامعه از زنان اشاره و بر لزوم معرفت بخشی به زنان و دختران درموضوع مقام زن تاکید کرد و گفت: برای رشد فرهنگی و معرفتی جامعه لازم است در خصوص معرفی شان و منزلت مقام زن از رهگذر تبیین مقام سیده نساالعالمین بیش از پیش تلاش کنیم.

حسینی با اشاره اسم کتاب فاطمه فاطمه است، تصریح کرد: این کتاب به قدری زیبا نوشته شده که حتی منتقدان، این اثر زیبای استاد دکتر شریعتی را  تحسین می‌کنند.

این مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به برخی معضلات فرهنگی و تابو شکنی‌های صورت گرفته در بستر فضای مجازی، گفت: این فضا همت مسئولان در تلاش برای انجام کار فرهنگی تاثیرگذار را دو چندان می‌کند.

حسینی گفت: متأسفانه دختران جامعه نسبت به شان و منزلت خود و هم چنین نسبت به مقام قدسی سرور زنان عالم از آگاهی  و شناخت کافی برخوردار نیستند.

وی با بیان اینکه صبوری و توکل به خداوند در سختی‌های زندگی یکی دیگر از ویژگی‌های اخلاقی انسان‌ها برگزیده تاریخ بشری است، تصریح کرد: با نگاهی به تاریخ زندگی قدیسان عالم متوجه می‌شویم همه آن زنان و مردان ارزشمند و تحول آفرین در مسیر زندگی با موانع و سختی‌های زیادی  مواجه بوده اند که با شکیبایی و توکل بر خداوند و با قدرت ایمان با همه مشکلات جنگیده و مجاهدانه پیروز و قهرمان عرصه امتحانات الهی بوده‌اند.

این مدرس حوزه و دانشگاه بیان کرد: ایمان استوار، عشق به خداوند و عمل به همه دستورات الهی که در قالب فرامین شرعی از طرف خداوند جهت رشد و کمال واقعی انسان تبیین شده است عوامل برتری زنان مقدسی چون فاطمه زهرا و مریم عذرا (سلام الله علیهما)است. آنها به خوبی دریافته بودند که کتب آسمانی به منزله دفترچه راهنمای انسان برای رشد و سعادت ابدی است.

حسینی عنوان کرد: همانگونه که افراد برای استفاده درست از وسیله‌های مختلف دفترچه راهنمای آن را را مطالعه می‌کنند، حضرت زهرای مرضیه خود را موظف کرده بود کتاب‌های الهی را مرتب بخوانند و از آن الهام بگیرید در زندگی آنها را بکار ببرند؛ چنانچه در حدیثی از وجود مقدس حضرت زهرا تلاوت قرآن یکی از مهم‌ترین امور دارای جاذبه واقعی در دنیا بیان شده است. [حُبِّبَ إلی مِن دُنیاکُم ثَلاثٌ: تِلاوَةٌ کِتابِ‌اللهِ، وَالنَّظَرُ فی وَجهِ رَسولِ‌اللهِ، وَالإنفاقُ فی سَبیلِ‌اللهِ؛سه چیز از دنیای شما محبوب من است: اوّل خواندن قرآن، دوم نگاه کردن به چهره‌ رسول‌الله و سوم انفاق در راه خدا.]

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۳ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99101309239
  • خبرنگار : 50177