مدیر گروه علوم غذایی دانشگاه جهرم خبر داد

برگزاری وبینار کارآفرینی در دانشگاه جهرم

مدیر گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه جهرم از برنامه‌ریزی برای برگزاری وبینار کارآفرینی در حوزه صنایع غذایی با عنوان "از ایده تا عمل" خبر داد.

دکتر عبدالله همتیان در گفت و گو با ایسنا افزود: این وبینار به همت انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه جهرم و با حضور دکتر سید محمد حسینی، رئیس هیئت مدیره‌ی کارخانه‌ی ارژن ماکارون و نماینده استانداری در صنعت غذا برپا می‌شود.

وی درباره‌ی محورهای این وبینار بیان کرد: معرفی واحد تولیدی و محصولات، روند و مراحل تولید ایده و چگونگی تبدیل ایده به محصول (کسب و کار موفق) از مهمترین محورهای این وبینار است.

وی کارآفرینی، مشکلات، موانع و راهکارها، طرح ایده‌های نو برای دانشجویان(پیشنهادها) و چگونگی احداث شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه صنایع غذایی را از دیگر محورهای این رویداد دانست.

همتیان با بیان اینکه این وبینار با پرسش و پاسخ دانشجویی همراه است، درباره‌ی سوابق اجرایی سخنران این برنامه گفت: دکتر سید محمد حسینی، مدیرعامل اولین کارخانه غذاهای گرم و نیمه آماده و عضو انجمن ملی صنایع غذایی ایران، سخنران این برنامه است.

به گفته وی این وبینار با هدف اشتراک تجربیات کارآفرینان در زمینه‌ها و زمینه‌های کارآفرینی برای فارغ‌التحصیلان صنایع غذایی برگزار می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه جهرم گفت: این وبینار با استفاده از سامانه ادوب کانکت، برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت لینک وبینار به شناسه @fardaj در تلگرام پیام دهند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۳ دی ۱۳۹۹ / ۰۸:۱۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99101308956
  • خبرنگار : 50381