نماینده ولی‌فقیه در لرستان:

هدف دشمن تخریب و هدف ما سازندگی اقتصاد است

نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: هدف دشمن تخریب و هدف ما سازندگی اقتصاد است و باید با تلاش مضاعف سازندگی اقتصادی را فراهم کنیم.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید احمدرضا شاهرخی، در بازدید از کارخانه داروسازی بایر افلاک ازنا اظهار کرد: هر شغلی در کشور ایجاد شود، تیری به سمت دشمن پرتاب شده و به هدف رسیدیم.

نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد، گفت: یکی از اهداف برپایی جمهوری اسلامی رسیدن به استقلال در همه عرصه‌ها بوده و هست از جمله استقلال اقتصادی و در منظومه اقتصادی امام(ره)، تکیه بر دانش دانشمندان ایران اسلامی و بهره‌گیری از منابع طبیعی داخلی راه رسیدن به استقلال اقتصادی است، در این بیش از چهل و یک سال خصوصاً سال‌های اخیر دشمن تمام توان و ابزارها و روش‌های خود را به کار گرفته است تا مردم ما به استقلال اقتصادی دسترسی پیدا نکنند.

وی ادامه‌ داد: دشمن می‌خواهد تلاش کند جمهوری اسلامی را ناتوان جلوه دهد و سعی دارد اظهار کند که نمی‌توانیم با دانش داخلی کشور را اداره کنیم.

شاهرخی افزود: هدف دشمن تخریب اقتصاد و هدف ما سازندگی اقتصاد است و باید با تلاش مضاعف سازندگی اقتصادی را فراهم کنیم.

امام جمعه خرم آباد گفت: در حقیقت یک هماوردی با دشمن در حوزه اقتصاد داریم و به یاری خدا و با اتکا به ظرفیت داخلی پیروز خواهیم شد.

وی ادامه داد: دشمن می‌خواهد جمهوری اسلامی را ناتوان جلوه دهد و سعی دارد تبلیغ کند که ملت ایران نمی تواند با دانش داخلی کشور را اداره کند. اما آنچه امروز از کارخانه داروسازی بایر افلاک مشاهده کردم، این بود که با تکیه بر منابع ملی و توان و دانش می توانیم سازندگی اقتصادی فراهم آوریم.

وی با اشاره به اینکه تلاش در جهت افزایش تولید و ایجاد اشتغال تیری به سمت دشمن است که به هدف نشسته است.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی افزود: مجموعه های فعال در کشور در خدمت استقلال مردم می باشند و رشد دانشمندان مایه سرافرازی است.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۱ دی ۱۳۹۹ / ۱۹:۱۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99101108451
  • خبرنگار : 50310