حسن رهایی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در دورانی که کشور تحت ظالمانه ترین و سخت ترین تحریم هاست، و از طرفی بیماری کرونا نیز شرایط را سخت تر کرده است مشاغل خانگی می تواند در سال جهش تولید بهترین راهکار برای توسعه اشتغال و اقتصاد عموم مردم و جامعه باشد.
وی افزود: در طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی که به کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و توسط جهاددانشگاهی و همکاری تمامی دستگاه های اجرایی و کارآفرینان اجرامی شود، با انجام مطالعات ملی و بین المللی در خصوص مشاغل خانگی و آسیب شناسی طرح های گذشته در این خصوص مدلی نوین طراحی شده است.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان ادامه داد: این طرح در سه مرحله: شناسایی ظرفیتها و پتانسیلهای اشتغال در حوزه مشاغل خانگی استان، توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار طراحی شده است.
رهایی گفت: مجموعه جهاددانشگاهی با نیروهای جوان، متخصص و کارآمد در حوزه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی می توانند در شرایط اقتصادی استان نقش مؤثر و مطلوبی داشته باشند.
وی افزود: دو مرکز نوآوری اپلیکیشن های تلفن همراه در حوزه آموزشی، مرکز خدمات تخصصی مستندسازی و چندرسانه ای در حوزه فرهنگی و همچنین مرکز افکار سنجی، نیاز سنجی و طرح های پژوهشی مختلف از جمله شاخص ترین فعالیت های جهاددانشگاهی استان سمنان است.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان همچنین با اشاره به طرح های مختلف این نهاد در حوزه اقتصادی و اشتغال گفت: برگزاری دوره های آموزشی کارآفرینی، دوره های آموزش تخصصی در حوزه اشتغال شامل تکنیسین دندانپزشک، دستیار داروخانه، کمک پرستاری و... و همچنین همکاری در اجرای طرح های ملی توسعه مشاغل خانگی و مشاغل زنان سرپرست خانوار از جمله مهمترین فعالیت های جهاددانشگاهی در بخش اشتغال بوده است.
انتهای پیام