#کتاب_یار

معرفی «بیانیه گام دوم انقلاب» توسط معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی قزوین

«بیانیه گام دوم انقلاب» به قلم مجتهدی مجاهد و استراتژیست نگارش شده است. مجتهدی که دین را در بطن جامعه و نسخه‌ای برای سعادت دنیوی و اخروی بشر می‌داند و سنت‌های الهی را می‌شناسد و به آن یقین دارد.

دوشنبه‌ها با اهالی کتاب قرار همنشینی داریم تا تلخی روزگار کرونا را با کتاب شیرین کنیم که به فرموده حضرت حافظ: دو یار زیرک و از باده کهن دومنی/ فراغتی و کتابی و گوشه چمنی.

دوشنبه‌ها با پویش #کتاب_یار میهمان صفحات شما در فضای مجازی هستیم. معرفی کتاب این هفته کمی متفاوت‌ است و  «بیانیه گام دوم انقلاب» توسط امین خاکباز، معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی قزوین معرفی می‌شود.

این بیانیه به قلم مجتهدی مجاهد و استراتژیست نگارش شده است. مجتهدی که دین را در بطن جامعه و نسخه‌ای برای سعادت دنیوی و اخروی بشر می‌داند و سنت‌های الهی را می‌شناسد و به آن یقین دارد. مجاهدی که سال‌ها، عمر خود را در این راه صرف کرده است و در کنج عزلت اجتهاد نمی‌کند و پس از عمری مجاهدت تجربیاتش را برای من و شما مکتوب کرده است و البته استراتژیستی که راهبرد و استراتژی را عمیقاً فهم کرده و بسیاری از تحلیل‌ها و پیش بینی‌هایش تاکنون محقق شده است. به این بُعد آخر بپردازیم.

لازمه استراتژی درست، فهم درست از مسائل است و رهبری در این بیانیه تصویری واقعی از وضع فعلی انقلاب که نه نومید کننده باشد و نه توهم‌زا ارائه می‌کنند. تصویری که بدون شعارزدگی بسیاری از راه‌های آمده را به ما یادآور می‌شود و چراغ امید به آینده را در دل ما روشن می‌کند. شناختی که درستی آن ناشی از تقوای ایشان است.

رهبری آینده را نیز هدف‌گذاری کرده‌اند و به ما ساکنان کشتی در میانه امواج خروشان اتفاقات، فانوس دریایی که مقصد را نشان می‌دهد را هم نمایانده‌اند و حتی موتور محرکه رسیدن به این هدف را نیز که مخاطب اصلی این بیانیه هستند جوانان معرفی کرده‌اند.

تمدن نوین اسلامی، طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنا فداه) چه اهداف والا، شیرین و جذابی. عباراتی نظیر. «فرایند بزرگ و جهانیِ چهل سال دوّم» و «ایجاد تمدّن نوین اسلامی» و «طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنافداه)» محدوده (scope) انقلاب را نیز روشن کرده‌اند.

رهبری برای اقناع مخاطب بیانیه، مثال‌های متعددی می‌زنند که به نوعی سند پشتیبان حرف‌ها و پیام‌های اصلی است و دیدن این مثال‌ها این بیانیه راهبردی را قابل قبول عقل‌های سلیم می‌کند. در این بیانیه راهبردی به فرصت‌ها و ضعف‌ها نیز پرداخته شده است و با بیانی کاملاً دلگرم کننده فاصله ما با وضع مطلوب تبیین شده است.

ایشان منابع رسیدن به این اهداف را هم مشخص کرده‌اند. این بیانیه راهبردی در هفت بخش پیشنهادات و راهبردهای خود را نیز طرح کرده است. سبک این بیانیه که با ابداعاتی در بیانیه‌های راهبردی همراه است احتمالاً در آینده به سبکی رایج تبدیل خواهد شد. مهم‌ترین وجه تمایز این بیانیه راهبردی این است که برای یک ملت نگاشته شده است و نه در سطح یک سازمان، صنعت یا...

به خود می‌بالم که چنین رهبری دارم و مخاطب بیانیه او هستم. به خودم و همه جوانان توصیه می‌کنم این بیانیه را که در ۲۲ بهمن ۹۷ در چهل‌سالگی انقلاب منتشر شده است با تأمل و دقت و موشکافی مطالعه کنند و خود را آماده و مهیا برای رسیدن به آن اهداف و آرمان‌های شیرین کنند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۸ دی ۱۳۹۹ / ۲۲:۴۸
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 99100806173
  • خبرنگار : 50060