هاشم امینی با اعلام این خبر، اظهار کرد: فاز اول پروژه بازسازی و اصلاح شبکه فاضلاب اصفهان از محل فاینایس خارجی، ایستگاه پمپاژ و خط انتقال جنوب شرق اصفهان، آبرسانی به باغشاد و ۸ روستای لنجان، راه اندازی واحد ۲ و ۳ تصفیه خانه فاضلاب داران، تصفیه خانه فاضلاب اژیه، آبرسانی به مجتمع۱۹ روستای فلاورجان و تصفیه خانه فاضلاب هاشم آباد، پروژه هایی بودند که در قالب این طرح به بهره برداری رسیدند.
وی، افتتاح فاز اول بازسازی و اصلاح شبکه فاضاب اصفهان از محل فایناس خارجی را بسیار تاثیرگذار برشمرد و گفت: با اجرای این پروژه نگرانی مردم در محور جنوب و مرکز اصفهان به دلیل ریزش شبکه فرسوده فاضلاب در اقطار بالا رفع شد، درحالی که این پروژه با اعتباری بالغ بر ۶۶۰ میلیارد تومان معادل ۳۶۸ میلیون یوان اجرا شد.
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان اصفهان پیرامون اجرای پروژه ایستگاه پمپاژ و خط انتفال جنوب شرق اصفهان، توضیح داد: با اجرای تاسیسات فاضلاب جنوب شرق اصفهان، ۱۰۰ درصد کلان شهر اصفهان دارای زیرساخت جمع آوری، انتقال و تصفیه فاضلاب می شود و دیگر در هیچ منطقه ای از شهر فاضلاب شهری از طریق چاه های جذبی دفع نمی شود.
وی با بیان اینکه راه اندازی واحد ۲ و ۳ تصفیه خانه فاضلاب داران با هدف جلوگیری از آلودگی منابع زیرزمینی در دستور کار قرار گرفت، خاطرنشان کرد: با راه اندازی مدول دوم و سوم تصفیه خانه فاضلاب داران ۳ هزار و ۳۴۴ متر مکعب درروز پساب در این تصفیه خانه تولید می شود.
امینی با اشاره به آبرسانی به باغشاد و ۸ روستای لنجان، گفت: این مجموع آبرسانی برای ۴ شهر باغشاد، شهرک زاینده رود، باغبهادران و چرمهین و ۲۰ روستا در شهرستان لنجان طراحی شده که هم اکنون با انتقال ۲۵۶ لیتر در ثانیه آب جمعیتی معادل ۶۰ هزار نفر تامین می شود.
وی افزود: آبرسانی به مجتمع ۱۹ روستای فلاورجان در راستای بهره مندی پایدار روستاییان از آب شرب سالم و بهداشتی است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان تصریح کرد: در قالب این طرح، آبرسانی پایدار به ده ها روستای استان اصفهان در سال پیش رو ادامه دارد.
به گزارش ایسنا، هفته گذشته با حضور وزیر نیرو، به صورت ویدئو کنفرانس از مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان و دیگر فعالان پویش "هر هفته _الف_ب_ایران" استان اصفهان تجلیل شد.
با توجه به تداوم و استمرار پویش مذکور با شکل گسترده در سال جهش تولید با عنوان هر هفته_الف_ب_ایران؛ (ساخت و سازها و ساز و کارها) به بهرهبرداری رساندن ۲۵۰ طرح بزرگ و مهم آب و برق با اعتباری بالغ بر ۵۵ هزار میلیارد تومان در ۳۱ استان کشور در دستور کار قرار گرفته است.
انتهای پیام