نگرانی برای تهیه واکسن خارجی و تولید واکسن داخلی نداریم/راه مبارزه با فساد تصویب لوایح FATF است
به گزارش ایسنا، اظهارات امیدوارکننده رییس جمهور درباره تهیه واکسن کرونا در جلسه امروز هیات دولت در صدر اخبار پربازدید قرار گرفت.
حجتالاسلاموالمسلمین حسن روحانی گفت: درباره واکسن کرونا کارها در حال انجام است و به مردم بشارت می دهم که بانک مرکزی و وزارت بهداشت همه توان خود را به کار گرفتند و برنامه ریزی کرده اند. هم واکسن خارجی در اختیار مردم قرار می گیرد و هم امیدواریم در ماه های آینده واکسن داخلی به تولید برسد و در این زمینه برای مردم نگرانی نخواهد بود.
وی در بخش دیگری از این جلسه اظهار کرد: یکی از راه های مبارزه با فساد همان چهار لایحه ای بود که دو تای آن تصویب شد و در دو تای دیگر دستور رهبری راهگشاست. بهترین راه برای مبارزه با فساد تصویب لوایح معروف به FATF است؛ البته ممکن است بعضی ها خوششان نیاید.
واکنش جنتی به سخنان رییس جمهور درباره قانون اساسی
دومین خبر پرمخاطب، واکنش دبیر شورای نگهبان به سخنان رییس جمهور درباره قانون اساسی بود.
آیت الله احمد جنتی در نطق پیش از دستور خود در جلسه شورای نگهبان گفت: من در تعجبم چرا در این شرایط که به دلیل سوء تدبیریهای برخی مسئولان مردم با مشکلاتی همچون گرانی و تورم مواجهه هستند، آقای رئیس جمهور اظهارات خلاف قانون اساسی علیه شورای نگهبان مطرح میکنند.
افزایش حقوق کارمندان در سال آینده پلکانی نیست
توضیحات رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره افزایش حقوق کارمندان در سال آینده هم مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.
مهدی عیسی زاده با تاکید بر اینکهافزایش حقوق کارمندان که در لایحه بودجه ۱۴۰۰ آمده و به تصویب کمیسیون نیز رسیده است، به صورت پلکانی نمی باشد، گفت: در خصوص افزایش ۲۵ درصدی حقوق کارکنان دولت، کمیسیون اجتماعی مصوبه ای داشته است اما افزایش پلکانی در کار نیست و بنده آن را قویا تکذیب می کنم.
مخالفت مجلس با پیشنهاد تعیین نحوه اعتقاد کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری به ولایت فقیه
خبر بعدی، مخالفت نمایندگان مجلس شورای اسلامی با پیشنهاد مهرداد ویس کرمی نماینده خرمآباد در مورد تعیین نحوهی اعتقاد کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری به ولایت فقیه بود.
ملاک ایرانیالاصل بودن کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری مشخص شد
نمایندگان مجلس همچنین مصوب کردند که کسانی میتوانند در انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شوند که ایرانیالاصل بوده بدان معنا که از پدر و مادر ایرانی با تابعیت ایرانی متولد شده باشند و در گذشته تابعیت کشور دیگری را نداشته باشند.
مخالفت مجلس با حذف ماده مربوط به تعریف رجال مذهبی و سیاسی
در ادامهی بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری، محسن زنگنه نماینده تربت حیدریه پیشنهاد حذف ماده مربوط به معیارهای رجال مذهبی و سیاسی داوطلبان انتخابات مطرح کرد که با مخالفت نمایندگان مواجه شد.
دیگر اخبار مرتبط را در لینک های زیر دنبال کنید.
انتقاد نماینده سلماس از طولانی شدن زمان بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری
احراز صلاحیت نامزدهای ریاست جمهوری در چارچوب تفاسیر منطقی باشد
تعیین معیارهای رجال سیاسی و مذهبی در قانون انتخابات ریاست جمهوری
مخالفت مجلس با ضرورت اشتهار به استقامت فکری کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری
مخالفت مجلس با حذف تعریف ایرانی الاصل از طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری
احراز صلاحیت نامزدهای ریاست جمهوری در چارچوب تفاسیر منطقی باشد
***
انتقاد دلخوش به واکنش آذری جهرمی به پخش بازی پرسپولیس در فینال آسیا
سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس از واکنش وزیر ارتباطات به پخش بازی تیم فوتبال پرسپولیس در فینال لیگ قهرمانان آسیا انتقاد کرد.
سیدکاظم دلخوش اظهار کرد: متاسفانه این موضوع باعث ضربه به وحدت شد آن هم در شرایطی که باید از اتحاد رسانه های داخلی و بازیکنان فوتبال در مقابل دشمنان حمایت کنیم. مردم می توانستند بر روی اینترنت داخلی و با استفاده از پلتفرم های بومی به تماشای مسابقه بپردازند اما این حق الناس نادیده گرفته شده لذا خواهشمندم هیات رئیسه مجلس و وزارت ارتباطات درباره تضییع حقوق مردم و منافع داخلی و ملی توجه داشته باشند.
این خبر هم مورد توجه مخاطبان سرویس سیاسی ایسنا قرار گرفت.
مجلس و دولت میتوانند با تعامل سازنده، مشکلات کشور را حل کنند
تاکید معاون اول رییس جمهور بر ضرورت تعامل سازنده مجلس و دولت برای حل مشکلات کشور هم از خبرهای پرمخاطب بود.
اسحاق جهانگیری در دیدار اعضای فراکسیون شاهد مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه مجلس و دولت می توانند با تعامل سازنده و همکاری مشکلات کشور را حل و فصل کنند گفت: دولت علاقمند است همواره روابط خوب و صمیمانه ای با نمایندگان مجلس شورای اسلامی داشته باشد و با هم افزایی نسبت به حل مشکلات کشور اقدام کنند.
نگران برگزاری تجمعات در زمان تبلیغات انتخاباتی هستیم
توضیحات وزیر کشور درباره شکل برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ با توجه به شیوع کرونا از دیگر اخبار پربازدید بود.
عبدالرضا رحمانی فضلی در این باره گفت: در حال بررسی هستیم و از همه خواستیم نظر بدهند و در عین حال نمونههای برگزاری انتخابات در همین شرایط در سایر کشورها را هم مورد مطالعه قرار دادهایم. نگرانی ما آن چند روز تبلیغات و تجمعات انتخاباتی است، به خصوص که اگر این تجمعات برگزار نشود هم ممکن است در میزان مشارکت تاثیر بگذارد.
تحقق بودجه وزارت بهداشت با ابهامات بسیاری روبروست
اظهارات محسن بندپی درباره بودجه بخش بهداشت در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ هم از پربازدید های بامداد امروز بود.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت که هیچ کسی تضمین نمیکند که بودجه وزارت بهداشت در سال آینده طبق پیش بینی دولت ۵۶ درصد افزایش داشته باشد، چون منابع پایداری برای آن در نظر گرفته نشده است و عملا تحقق بودجه وزارت بهداشت با ابهامات زیادی روبروست.
انتهای پیام