مهدی شکیبایی در گفت و گو با ایسنا درارزیابی خود از این که رژیم صهیونیستی با اعزام یکی از خاخام های اصلی در نظر دارد تا در امارات ، کانونی برای ترویج صهیونیست ایجاد کند گفت: در مورد روابط فرهنگی که صهیونیست ها با کشورهای عربی خلیج فارس آغاز کردند نکته مهم سابقه تاریخی این موضوع است که آنها از طریق روابط فرهنگی و تاریخی تلاش می کنند تا خودشان را در منطقه جغرافیایی تثبیت کنند.
وی یاد آور شد: از صدسال گذشته که پروژه ایجاد وطن ملی یهود توسط جریان صهیونیست با کمک دولت وقت انگلیس در سرزمین فلسطین آغاز شد ابتدا ادعاهایی نظیر داشتن اشتراکات فرهنگی، تاریخی و دینی را مطرح کردند. در واقع وقتی به کمک انگلیسی ها مقدمات ایجاد وطن ملی مطرح شد آنها در نقاب یهودیت مسائلشان را پیش بردند و تلاش کردند از وجود یهودیت در منطقه ای که محل تولد اسلام است طرح استعماری خود را پیاده کنند.
این کارشناس مسائل منطقه همچنین مطرح کرد : البته در قالب گفت و گوی تمدن ها کسی منکر یهودیت نیست به عنوان نمونه ما در جمهوری اسلامی ایران هم با جریان صهیونیست به شدت مخالف هستیم و اجازه نمی دهیم که پای آن به ایران و اسلام برسد. بحث یهودیت چیز دیگری است و آن را با عنوان یک دین الهی قبول داریم.
قائم مقام جمعیت دفاع از فلسطین همچنین بیان کرد: اما صهیونیست ها در پشت نقاب دین یهودیت برنامه های خود را به پیش می برند و از سال 1917 هم که اعلامیه بالفور منتشر شد نزدیک به 30 سال طول کشید تا آنها طرح خود را پیاده کنند ابتدا ادعای اشتراکات فرهنگی و مذهبی می کردند اما بعداز جنگ جهانی دوم با توجه به وعده ای که انگلیسی ها به سرمایه داران صهیونیست داده بودند این فرصت فراهم شد تا رژیم صهیونیستی شکل بگیرد و اکنون هم با گذشت 70 سال در این منطقه انواع اشغال گری ، کشتار و ترور را انجام دادند، فقط به فلسطین بسنده نکرده بلکه اقداماتی را در لبنان ، ایران و ترکیه و تونس و .... انجام دادند.
شکیبایی خاطر نشان کرد: بنابراین آن چیزی که اکنون در امارات هم دنبال می کنند روش نخ نما شده صهیونیست با ادعای اشتراکات فرهنگی و تاریخی است که از این طریق وارد کشورهای حاشیه خلیج فارس می شوند در واقع ابتدا مباحث اقتصادی را دنبال نمی کنند بلکه همه تلاششان بحث فرهنگی است و زمانی که بتوانند مساله فرهنگ را درون این کشورها حل کنند پای خود را فراتر گذشته و آن وقت است که ادعای نیل تا فرات را بیش از گذشته دنبال خواهند کرد.
وی ادامه داد: شاید خیلی ها تصورشان از پروژه نیل تا فرات مساله مصر یا عراق باشد اما آنها منظورشان از سرچشمه نیل تا سرریزهای فرات است که از سودان و اتیوپی گرفته تا ترکیه و عراق و همه کشورهای حاشیه خلیج فارس را شامل می شود. در واقع همانطور که ابتدا فلسطین را سرزمین موعود اعلام کردند و بعد جریان صهیونیست انحرافی پشت نقاب یهودیت پروژه خود را دنبال کرد اکنون هم تلاش می کنند تا از این طریق پروژه نیل تا فرات را نهایی کنند.
این کارشناس مسائل فلسطین اظهار کرد: پروژه نیل تا فرات محدوده جغرافیایی وسیعی است که همه کشورهای حاشیه خلیج فارس را شامل می شود. در واقع صهیونیست ها کار بسیار پیچده ای را آغاز کرده اند و باید نسبت به این اقدام آنها هشدارهای لازم داده شود.
انتهای پیام