تفاوت سرورهای نسل نهم و دهم شرکت اچ پی

کمپانی HPE سرور های نسل دهم خود را از سال ۲۰۱۷ به بازار معرفی کرد که این سرورها نسبت به نسل قبلی خود علاوه بر سرعت بالاتر، منعطف تر و دارای امنیت بیشتری نیز هستند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام یاقوت سرخ، درادامه به مقایسه نسل نهم و دهم سرور های اچ پی میپردازیم.

تاریخچه ای از شرکت HPE

• هیولت - پاکارد با سرمایه گذاری اولیه ۵۳۸دلار شروع کردند.

• هیولت-پا کارد در ۱۸ آگوست ۱۹۴۷ ثبت شد و در ۶نوامبر ۱۹۵۷ در معرض عموم قرار گرفت.

• از دهه ۱۹۴۰ تا به دهه ۱۹۹۰ این شرکت بر ساخت تجهیزات تست الکترونیکی متمرکز شد.

• در دهه ۱۹۷۰ اولین سرور اچ پی این شرکت با نام HP ۳۰۰۰  با طراحی پیشرفته مبتنی بر پشته طراحی و توسعه پیدا کرد که بعداً با فناوری RISC طراحی مجدد شد.

• در دهه ۱۹۸۰  HPچاپگرهای جوهر افشان و لیزری را برای دسکتاپ ها معرفی کرد.

• در دهه ۱۹۹۰، HP خط تولید کامپیوتر خود را گسترش داد که در ابتدا در دانشگاه، تحقیقات، و کاربران تجاری مورد هدف قرار گرفت تا به مصرف کنندگان برسد.

• در دهه ۲۰۰۰ HP سری HP DV ۱۰۰۰  شامل HP Pavilion dv ۱۶۵۸  را منتشر کرد و دو سال بعد از آن ۱۰۴۰ در ماه می از همان سری منتشر شد .

شرکت اچ پی محصولات ENTERPRISE خود را تحت برند HPE (مخفف کلمه Hewlett Packard Enterprise) به بازار عرضه کرده که شامل محصولاتی چون سرورها، استوریج ها و دیگر محصولات هستند.

معرفی سرورهای نسل ۱۰ اچ پی (HPE G۱۰ Servers)

کمپانی HPE سرور های نسل دهم خود را از سال ۲۰۱۷ به بازار معرفی کرد که این سرور ها نسبت به نسل قبلی خود علاوه بر سرعت بالاتر ،منعطف تر و دارای امنیت بیشتری نیز هستند.

به عنوان مثال این سرور ها با پشتیبانی از رم ها با سرعت۲۹۳۳MT/s و پردازنده ها تا ۲۸  هسته فیزیکی در هر سو کت به همراه هارد های قوی، سرعت و امنیت بالایی را به کاربران هدیه می دهد.

در سرورهای نسل دهم نرم افزاری تحت عنوان Digitally Signed به چشم می خورد که در هاردها و Frimware استفاده می شود که کار اصلی آن امنیت بخشیدن به سرور است. طوری که امضای دیجیتال از خراب شدن ناگهانی قطعات و ورود غیر قانونی جلوگیری می کند.

معرفی سرورهای نسل ۹ اچ پی (HPE G۹ Servers)

سرورهای نسل نهم (GEN۹) در مقایسه با نسل دهم آن کمی ضعیف تر به نظر می رسند طوری که این سرورها:

. تا ۲۲ هسته فیزیکی در هر سوکت پردازنده

. همانند نسل دم از هاردها با پروتکل SAS, SATA و SSD

. و رم هایی با سرعت انتقال داده ۲۴۰۰MT/s را ساپورت میکند که در زمان خود بسیار بسیار قدرتمند ومنعطف بوده است.

مقایسه نسل دهم و نهم سرورHPE

. سرور هایHPE در نسل دهم دارای امنیت بالاتری نسبت به نسل نهم هستند.

. سرورهای G۱۰ از  پردازنده اینتل سری Scalable با ۲۸ هسته می کنند که تا ۲۸ هسته فیزیکی در هر سوکت سی پی یو را پشتیبانی می کنند. اما سرورG۹ پردازنده اینتل زئون سری E۵ با ۲۲ هسته پشتیبانی می کنند که حداکثر ۲۲هسته فیزیکی در هر سوکت را پشتیبانی می کنند. که این یعنی ۲۷% افزایش تعداد هسته.

. سرورهای نسل دهمHP از رم ها با ۲۹۳۳MT/s را پشتیبانی میکنند اما سرور نسل نهم این سرعت را تا ۲۴۰۰MT/s پاسخ می دهد.

. هر DIMM از سرور در هر دو نسل تا حداکثر ۱۲۸گیگابایت رم را پشیبانی می کند.

. ذخیره سازی در این دو نسل بسته به نوع و مدل سرور متفاوت است: مثلاً در سرور DL۳۸۰G۹ تا ۲۶ هارد SFF میتوان روی سرور نصب کرد در حالی که در نسل دهم تا ۳۰ عدد قابل ارتقاست.

یا مثلاً در سرور DL۵۸۰G۹ فقط ۱۰ هارد SFF قابل نصب می باشد در حالی که در نسل دهم این سرور تا ۴۸ هارد می توان روی این سرورHP قرار داد. تعداد و مدل هاردهایی که این سرور ها ساپورت می کنند همگی در نرم افزار HPEbulletin قابل مشاهده می باشد.

. یکی دیگر از تفاوت های سرور اچ پی G۱۰ با G۹ مدیریت از راه دور یا به اصطلاح iLO می باشد که نسل دهم از iLO ۵ استفاده می کند که به مراتب قوی تر از iLO ۴ در نسل نهم است و Feature های بیشتری را در اختیار کاربران خود قرار می دهد.

کارت شبکه در سرورهای نسل دهم تا ۲۵ Gbe قابل ارتقاست در حالی که در نسل نهم تا ۱۰ Gbe قابل ارتقا هستند.

. استوریج کنترلرهای این دو نسل با هم متفاوت هستند؛ در سرورهای نسل نهم Raid Controller که به صورت Basic روی آنها قرار می گیرد HPE B۱۴۰ SATA می باشد اما در سرور نسل دهم S۱۰۰ SATA و E۲۰۸ است.

. دیگر Storage Controller هایی که روی سرورهای G۹ می توان بسته به نوع و مدل سرور HPE P۴۴x و P۸۴x با کش های ۲ گیگ و ۴ گیگ می باشند و در سرورهای نسل دهم HPE P۴۰۸ و HPE ۸۱۶ با کش های ۲ و ۴ گیگ بسته به مدل سرور می توان قرار داد.

. کارت های Fiber Channel یا (HBA (Host Bus Adaptor در سرورهای نسل دهم تا ۳۲GB اما در سرورهای نسل نهم تا ۱۶GB قابل ارتقا هستند.

امیدواریم با خواندن این مطلب به تفاوت های موجود میان نسل نهم و دهم سرورهای اچ پی پی برده باشید. در صورت نیاز به راهنمایی ها و مشاوره های بیشتر می توانید به سایت شرکت شبکه گستران یاقوت سرخ به آدرس www.Ysorkh.net مراجعه و یا با شماره تماس ۷۱۱۸۹-۰۲۱ تماس حاصل نمائید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • دوشنبه/ ۱ دی ۱۳۹۹ / ۱۷:۰۶
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99100100686
  • خبرنگار : 30054