آغاز طرح زمستانه هلال احمر در سیستان و بلوچستان

مدیر عامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: طرح زمستانه با استقرار روزانه ۱۷۶ نیروی امدادگر در ۳۱ پایگاه ثابت و سیار در راه‌های ارتباطی این استان برای ارائه خدمات امدادی در حوادث احتمالی آغاز شد.

به گزارش ایسنا علیرضا میربهاالدین با بیان اینکه این طرح از امروز اول دی آغاز و تا ۲۵ اسفند ادامه دارد، افزود: در این طرح ۶۰ دستگاه خودرو امداد و نجات و آمبولانس در پایگاه‌های هلال احمر سیستان و بلوچستان مستقر هستند.

وی ادامه داد: برای اجرای طرح ملی «زمستانه» پیش‌بینی‌های لازم به منظور فراهم کردن تجهیزات راه‌سازی، اسکان اضطراری در سطح راه‌های ارتباطی و استفاده از تیم‌های واکنش سریع انجام شده است.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: کاهش زمان حضور در صحنه حوادث، افزایش سرعت امدادرسانی در سوانح مختلف ترافیکی و غیرترافیکی، کاهش آسیب‌های جانی ناشی از حوادث رانندگی در مسیرهای برون شهری از جمله اهداف برگزاری این طرح است.

وی بیان کرد: ۲۱ محل نیز برای اسکان اضطراری مسافران در راه مانده سیستان و بلوچستان توسط جمعیت هلال احمر استان پیش‌بینی شده است.

میربهاالدین خاطرنشان کرد: همچنین به منظور ارائه خدمات در مواقع اضطرار و نیاز علاوه بر پایگاه‌های امداد جاده ای، پایگاه‌های امداد هوایی، کوهستان، ساحلی و امداد دریایی در سیستان و بلوچستان فعال هستند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱ دی ۱۳۹۹ / ۱۶:۰۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99100100631
  • خبرنگار :